Bekijk de Uitagenda 

Dit is er te doen...

Wil jij weten wat er vandaag of de komende periode in Apeldoorn te doen is? Bekijk de uitagenda!

Wat wil je doen?
Hiernaast geef je aan waar je zin in hebt. Je kunt meerdere opties kiezen.

Wanneer?
Geef aan wanneer je iets wil doen. Je kunt kiezen uit vandaag, morgen, dit weekend of kiezen op datum. Zie je die twee kalenders? Je kunt ook een bepaalde periode kiezen waarin je op zoek bent naar leuke activiteiten in en rondom Apeldoorn.

Zoekwoord invullen
Ben je op zoek naar iets specifieks óf wil je weten wanneer jouw favoriete evenement plaatsvindt? Vul dan een zoekwoord in en klik op 'zoek'.

Veel plezier!

Wat wil je doen?

Actief & OutdoorCafés & PodiaEvenementenExpositiesFilmspecialsKidsTheater, Dans & CabaretWeekendtipsAlles

Wanneer?

VandaagMorgenDit weekend

Waar ben je naar op zoek?

 

Zien & Doen in Apeldoorn

In Apedoorn is heel te doen en te zien! Van attracties tot musea en van heerlijke eetcafés en restaurants tot winkelen en de natuur in! Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit?  Bekijk dan onze zien & doen pagina

 

Sinterklaasspecial

Sinterklaasje kom maar binnen!  De stoomboot van Sinterklaas is inmiddels aangekomen op het Apeldoorns Kanaal! Hij laat zich de komende dagen en weken vaak en veel zien in Apeldoorn. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas-bowlen en op bezoek bij het logeerhuis van de Sint.  Zijn agenda vind je in de Apeldoornse Sinterklaasspecial.

Doe mee aan de Sinterklaas-kleurwedstrijd en win een exclusief sinterklaaspakket t.w.v. € 35,- 

Samen met JT Bioscoop Apeldoorn hebben wij een leuke Sinterklaaswedstrijd opgezet! Degene die de mooist ingekleurde tekening inlevert wint twee kaartjes voor de Peuter- en kleutervoorstelling 'De club van Sinterklaas en het Pratende Paard' inclusief Sinterklaaspakket met 2 filmbonnen, pepernoten, chocolade, spelletjes en overige sinterklaascadeautjes ter waarde van 35 euro! We mogen 2 pakketten weggeven!
Lees verder >>