Bekijk de uitagenda

Dit is er te doen...


Wat wil je doen?
Hier geef je aan waar je zin in hebt. Je kunt meerdere opties kiezen.

Wanneer?
Geef aan wanneer je iets wil doen. Je kunt ook een periode kiezen waarin je op zoek bent naar leuke activiteiten in Apeldoorn.

Zoekwoord invullen
Ben je op zoek naar iets specifieks? Vul dan een zoekwoord in en 'zoek'.

Veel plezier!

Wat wil je doen?

Actief & OutdoorCafés & PodiaEvenementenExpositiesFilmspecialsKidsTheater, Dans & CabaretWeekendtipsGiroKoningsdagAlles

Wanneer?

VandaagMorgenDit weekend

Waar ben je naar op zoek?

 

meivakantie in apeldoorn

Vervelen ga jij je zeker niet doen in de meivakantie! Er zijn een hele hoop leuke activiteiten in Apeldoorn. Van Middeleeuws festijn tot roofvogelshow en van wild observeren tot naar de film gaan. Bekijk het complete aanbod op uitinapeldoorn.nl/meivakantie.


CULINAIRE FESTIVALS IN APELDOORN

Ook in 2016 barst Apeldoorn van de gastronomische hoogstandjes tijdens de vele culinaire festivals die er ook dit jaar worden georganiseerd. Van foodtruck-festivals tot culinaire wandelingen; we hebben de 'must-tastes' voor je uitgelicht op uitinapeldoorn.nl/culinaire-festivals.


 

zien & Doen in Apeldoorn

In Apeldoorn is heel te doen en te zien! Van attracties tot musea en van heerlijke eetcafés en restaurants tot winkelen en de natuur in! Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit?  Bekijk dan alles wat er te zien en te doen is in Apeldoorn >>


IJSSEIZOEN VAN START

Eindelijk! Het voorjaar is begonnen en dus zijn de ijssalons ook weer geopend. In Apeldoorn vind je geweldige ijssalons met Italiaanse gelato, frozen yogurt en sorbetijs in veel verschillende en verrassende smaken. Bekijk het overzicht van de lekkerste ijssalons volgens Apeldoorners op uitinapeldoorn.nl/ijssalons-in-apeldoorn.