Theater, dans & cabaret in Apeldoorn

Liefhebbers van theater, dans en cabaret zijn in Apeldoorn aan het goede adres. Op verschillende locaties kunnen zowel volwassenen als kinderen genieten van concerten, theater- en dansvoorstellingen en literaire activiteiten.

Uitagenda theater, dans & cabaret

De mooiste, meest ontroerende, hilarische en bijzondere voorstellingen en theaterstukken worden in Apeldoorn gespeeld. Internationale klassiekers en goud van Nederlandse bodem: een overzicht vind je hier.

Wanneer?
VandaagMorgenDit weekend
Wat?
Actief & OutdoorCafés & PodiaEvenementenExpositiesFilmspecialsKidsTheater, Dans & CabaretWeekendtipsAlles
Theater, Dans & Cabaret  X 

Zalige zondagen in de Theaterloods

Met stuk voor stuk bijzondere theatervoorstellingen over werk, leven en liefde pakt Productiehuis Plezant iedere maand uit op een unieke locatie. De Theaterloods is namelijk gelegen in Radio Kootwijk, nabij het bijzondere voormalige zendstation, middenin de natuur. Een Zalige Zondag betekent een dagje uit: om 12.00 uur start het programma het een lunch. Daarna geniet je van een inspiratiewandeling, de voorstelling en na afloop is er tijd voor een borrel. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar is er een speciaal jeugdprogramma. Kaarten zijn online te koop! Lees meer...


 

Majestueus Theaterseizoen 2016/2017

Het programma van Theater Orpheus voor het theaterseizoen 2016/2017 is bekend en bevat dit seizoen ruim 350 prachtige shows en voorstellingen. Wat opvalt dit jaar, is het grote aantal meerdaagse bespelingen van grote producties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de musical Hair en Ciske de Rat! Nieuwe concepten op het programma zijn o.a. Silvesters Comedy Club (cabaret), PeuterPret-ochtenden en theatercolleges van uiteenlopende sprekers. Daarnaast worden er dit seizoen grote namen verwacht: Youp van ’t Hek, Bert Visscher, Theo Maassen, Tineke Schouten, Claudia de Breij, en ga zo maar door. Maar ook veel bekende muzikale artiesten, waaronder De Dijk, Miss Montreal, Jeroen van der Boom en The Analogues weten hun weg naar Theater Orpheus te vinden. Het complete programma vind je nu in de uitagenda.