Vegan High Tea 

Zondag 12 november 2017

Zondagmiddag 12 november presenteren WAAR Apeldoorn en PLEK met VegaVrijdag Apeldoorn e.o. een overheerlijke vegan high tea. Kom je ook? Tussen 14:30 en 17:00 uur ben je van harte welkom bij Plek aan de Vlijtseweg 128. De kosten bedragen €19,50 per persoon, kinderen € 10.-. Aanmelden kan via informatie@ vegavrijdagrestaurants.nl

Wat kun je verwachten?
– Vegan Tosti
– Sandwich tomaat/avocado
– Sandwich vegan tonijnsalade
– Salade aubergine met granaatappel
En vervolgens:
– chocoladekokostaart
– bietentaartje
– chocolade fudge
– noten cranberry koekje
En uiteraard onbeperkt heerlijke losse biologische thee in verschillende varianten.


Over Plek 

PLEK bevindt zich op het voormalige Zwitsalterrein in het Industriestraatje, de centrale as van het terrein waar de ‘reuring’ plaats gaat vinden. De locatie is Gebouw 16, het voormalige Laboratorium van het Zwitsalterrein. Symbolisch dat we er nu het laboratorium van de stad en de regio van gaan maken. Het wordt de plek waar regionale partijen in samenwerking met anderen kunnen omgaan met innovatie.


Over Waar

Bij WAAR in de Mariastraat kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. ZE verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Waar besteedt veel aandacht aan het design van ons assortiment. En koop je een cadeau bij WAAR dan wordt  't altijd prachtig ingepakt voor je!