Where the sheep sleep strijkt neer op Bosweide

 

 

Het Amerikaanse Burning Man festival komt voor de Nederlandse editie naar Apeldoorn onder de naam Where The Sheep Sleep. Vorig jaar vond het evenement voor de eerste keer plaats in Kootwijkerzand. Dit jaar vindt het evenement van donderdag 27 juli t/m maandag 31 juli op de Bosweide in Park Berg en Bos in Apeldoorn.  Kaarten voor dit festival zijn geheel uitverkocht. 


Over Burning Man

Burning Man is een legendarisch festival dat jaarlijks gehouden wordt in de Black Rock Desert in Nevada. Daar bouwen bezoekers zelf het festival op en verrijzen bijzondere kunstwerken die na afloop in brand gestoken worden. Het festival wordt geroemd om de vrijheid waarbij het gedachtengoed centraal staat met principes als saamhorigheid, zelfexpressie, participatie en het samen opbouwen van een gemeenschap en waar geven belangrijker is dan nemen. 

 


Over Where the sheep sleep 

Vorig jaar was de eerste (kleinschalige) editie van Burning Man Netherlands in Kootwijk. Een groot succes, de 750 tickets waren binnen de kortste keren uitverkocht. De tweede editie, met de naam ‘Where the sheep sleep’ zal van 27 t/m 31 juli plaatsvinden op de Bosweide van Park Berg & Bos in Apeldoorn. Volgens de organsiatie de perfecte plek voor alle co-dromers die willen hun dromen werkelijkheid te maken op dit festival met respect voor natuur.  Bekijk een korte impressie van voorgaande editie >> 


Meer informatie >>