Wildavond in Charme Hotel Oranjeoord

Diverse data in november en januari

In de maanden november en januari kan je genieten van een heerlijk wildavond bij Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren. Je geniet van een heerlijk 8-gangen diner inclusief een wijnarrangement voor maar €69,50. Een aantal dagen is al volgeboekt dus wees er snel bij! 


Na het succes van de voorgaande jaren worden de wildavonden dit jaar weer georganiseerd. Alleen is er dit jaar een volledig nieuwe invulling gegeven aan de avond: meer live cooking, foodmarket, wild spotten, miljonairsbar, fakkeltocht, diverse masterclasses wild, wijn & bier proeverij, Gin & Tonics met een winters karakter, en nog veel meer.


Data

U geniet van een 8-gangen diner inclusief wijnarrangement voor € 69,50 per persoon. De wildavonden worden georganiseerd op:

November:
Vrijdag 10 november ( uitverkocht )
Zaterdag 4 november ( uitverkocht )
Zaterdag 11 november ( uitverkocht )
Zondag 12 november - middag editie vanaf 15:00 speciaal voor ouders met kinderen opa's en oma's
Zaterdag 18 november ( uitverkocht )
Vrijdag 24 november 
Zaterdag 25 november ( uitverkocht )

Januari:
Vrijdag 5 januari 2018
Zaterdag 6 januari 2018
Vrijdag 12 januari 2018
Zaterdag 13 januari 2018


Hoe ziet de avond eruit?

Er worden smokers & BBQ's geplaats waar het heerlijke wildvlees op bereid wordt. Ook is de miljonairs bar weer aanwezig voor heerlijke drankjes. Tijdens de avond zijn er verschillende jagers & vleesmeesters aanwezig die hun expertise graag met je delen! Je gaat bijvoorbeeld samen met de jagers het bos in om wild te spotten. Er is een echte grillmaster masterclass voor de geinteresseerde en uiteraard: live cooking! Bekijk hoe je eigen eten vers bereid wordt. Je kan ook een masterclas krijgen over wild of over de echte Pitmaster BBQ.Tijdens je heerlijke 8-gangenmenu geniet je ook van een wijn of bier arrangement.Leverancier Theo van Leeuwen van de firma Driessen is deze avond aanwezig met de jagers en vele wildproducten. Buiten wordt als eerste vanaf 18:00 de Masterclass op de diverse BBQ's gegeven. Hier wordt het eerste gerecht van de avond bereid. Voor wie wil is er een korte fakkeltocht uitgezet om wild te gaan spotten onder leiding van onze jagers en boswachter. Op de helft van de tocht wordt u opgewacht met een heerlijke warme wintercocktail en voor wie wil geroosterde marshmallows.


Bier- en wijnproeverij

Aansluitend word je meegenomen naar de foodmarket, hier kan je genieten van diverse wijnen, bieren, lekkere hapjes en worden de 3 gerechten van het 8-gangen menu onder jouw ogen bereidt. Bij de 3 ingerichte keukens kan je in je eigen volgorde genieten van de culinaire verrassingen van onze Chef. Tijdens de proeverijen worden Wildproducten, mooie volle en robuuste wijnen geserveerd. Deze wijnproeverij wordt georganiseerd door de huisleverancier Ovino en heerlijke winterbieren van lokale bierbrouwerijen, waaronder kruidige bieren, de bekende Bockbieren en nog veel meer herfst- en winterbier.

Tijdens de masterclasses en de live cooking worden er tal van gerechten bereidt, je krijgt deze allemaal op recept mee naar huis om het wellicht nog eens over te kunnen proeven of als inspiratie voor de feestdagen. De laatste 4 gangen worden in het sfeervolle restaurants geserveerd, deze gerechten worden door de culinaire brigade toegelicht. De huisleverancier van de wijnen presenteert de juiste wijnen bij het gerecht en licht deze natuurlijk toe.


Mee doen?

Reserveer dan via info@oranjeoord.nl

PS: er wordt graag rekening gehouden met dieetwensen en intoleranties. Houd je wel van wild maar je partner niet; ook dan ben je van harte welkom. Op verzoek worden de herfstgerechten met producten uit het seizoen als vegetarisch geserveerd.

Een avond die u niet wilt missen!
Tip: reserveer ook een hotelkamer zodat u onbezorgd van het wijnarrangement kunt genieten. Kamers zijn beschikbaar vanaf € 89,00 inclusief ontbijt op basis van 2 personen.


Wildmatinee

Zondag 12 november 2017

Op zondag 12 november wordt de eerste matinee wildzondag georganiseerd. Vanuit de gasten is de vraag gekomen of het ook op zondag georganiseerd kan worden en de aanvang tijd te vervroegen. Vanuit deze gedachte is de Matinee bedacht: de Wild editie voor jong en oud.

De start is op zondag om 15:00 uur met een buitenprogramma gericht op jong en oud. Wildspotten met de boswachter en een leuke wandeling door het bos. Te midden deze wandeling word je opgewacht met een heerlijk hapje en een warm drankje! De kinderen kunnen lekker marshmallows roosteren en genieten van warme chocolademelk. Op het weiland lopen een aantal dieren van de kinderboerderij, een foodmarket met leuke stands, lokale lekkernijen, 2 live cooking stands, kinderkookworkshop, een BBQ masterclass voor de BBQ liefhebber. De culinaire brigade bereidt diverse wildgerechten en dit allen met de herfstsfeer, een vleugje Halloween voor de kinderen.

Na de buitenactiviteiten die rond 17:00 uur af gesloten wordt, wacht binnen een heerlijke wijn- en bierproeverij, 2 culinaire gerechten, Gin & Tonic bar, Miljonairs bar met heerlijkheden Bubbels en wijnen. Om 17:45 uur gaan we aan tafel voor de 3 gangen geserveerd aan tafel. Voor de kinderen is er een heerlijk kinderbuffet, een kinderbioscoop, leuke spellen en knutsel activiteiten onder toezicht zodat je zorgeloos kunt genieten van het geserveerde diner.


Kosten en tijden

Voor de volwassenen bedragen de kosten:
€69,50 per persoon voor 8-gangen inclusief wijn en/of bier arrangement
Kinderen van 4 tot 12 jaar bedragen de kosten € 34,75 per kind
Kinderen van 0-4 jaar is kosteloos

Aanvangtijden:
Vrijdag 18:30 uur
Zaterdagen 18:00 uur
Zondag 15:00 uur