Winterfair Binnenstad

Zaterdag 15 december 2018, Binnenstad Apeldoorn

Op zaterdag 15 december zal de binnenstad omgetoverd worden tot een ware winterfair. De stad zal zich vullen met gezellige kerstkraampjes bedekt met alle soorten koopwaar van de lokalen winkeliers. Van warme chocolade melk tot de verkoop van kerstbomen op het leienplein! 


Binnenstad

Kom gezellig de stad in op zaterdag 15 december. Van 12:00 tot 17:00 uur zullen er meterslange slingers worden gemaakt van winterkraampjes van de lokale winkeliers van de binnenstad. Er is van alles te proeven, zien, kopen en te beleven! Ondernemers van de Asselsestraat, Leienplein, Korenstraat en Deventerstraat slaan de handen ineen en organiseren zaterdag 15 december een gezellige Winterfair! Tussen 10:00 en 17:00 zullen de straten en 't plein met dennenbomen en houten kramen worden omgetoverd in Kerstsfeer. 


Vuurkorven en de Wandelende Kerstboom

Je kunt bij de kerstkramen terecht voor winterse producten, winkelaanbiedingen en lekker eten. Om de kou te trotseren kun je je opwarmen, terwijl je marshmallows roostert, bij de vuurkorven. Ook de warme choco en een 'anti-vries' glühwijn staan klaar. Voor de kinderen is er een winterspringkussen op de Asselsestraat. Tijdens je bezoek aan de Winterfair kun je elk moment worden verrast door verschillende winterse acts die zich verspreiden over de straten en het plein. Misschien loop je wel de Wandelende Kerstboom tegen het lijf, of sta je even stil om te luisteren naar het prachtige geluid van een van de acts die aan het optreden is.