Winterfair Malkenschoten

Za 8 en zo 9 december 2018 - Malkenschoten

Op zaterdag 8 en zondag 9 december 2018 wordt Kinderparadijs Malkenschoten omgetoverd in een echt winterparadijs! Met een gezellige winterfair is er veel te beleven voor jong en oud. Je kan ook schaatsen op de schaatbaan en er is nog veel meer te doen!


Uniek Winterparadijs

De gezelligste Winterfair van Apeldoorn vindt plaats op 8 en 9 december op Kinderparadijs Malkenschoten. Een Winterfair op een unieke locatie, met een uiteenlopend decor geschikt voor het hele gezin! Tijdens de Winterfair zullen onder andere 50 standhouders aanwezig zijn om hun producten te verkopen terwijl Kinderparadijs Malkenschoten is omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs. Variërend van winterse lekkernijen, leuke presentjes en de allernieuwste trends voor de komende winter, is er voor ieder wat wils. Om nog meer in de stemming te komen voor de mooiste decembermaand ooit word je op sfeervolle wijze verwelkomt door een kerstkoor dat graag de mooiste kerstliedjes zingt en is er een Dickens Straattheater aanwezig.


Voor jong en oud is De Winterfair een gezellige gelegenheid. Want naast alle stands is er de mogelijkheid om te schaatsen op onze schaatsbaan en staan de pony’s klaar om een rondje te rijden. Er worden tijdens de Winterfair diverse workshops gegeven, zoals het maken van droomkaarsen. Natuurlijk zijn de speeltuinen en de kinderboerderij ook open!

De winterfair is geopend op zaterdag 8 december van 11:00 tot 21:00 uur en op zondag 9 december van 10:00 tot 18:00 uur. De entree op deze dagen bedraagt € 2,- en abonnementhouders hebben gratis entree.


Praktisch

Openingstijden:
Zaterdag van 11.00 – 21.00 uur
Zondag van 10.00 – 18.00 uur

Online ticket Winterfair:
Vanaf 27 november is het online ticket voor de Winterfair verkrijgbaar in de webshop!