Winterfair Malkenschoten

Zaterdag 9 en zondag 10 december 2017, Malkenschoten

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 wordt Kinderparadijs Malkenschoten omgetoverd in een echt winterparadijs! Met een gezellige winterfair is er veel te beleven voor jong en oud. Je kan ook schaatsen op de schaatbaan en er is nog veel meer te doen!


Uniek Winterparadijs

De gezelligste Winterfair van Apeldoorn vindt plaats op 9 en 10 december op Kinderparadijs Malkenschoten. Een Winterfair op een unieke locatie, met een uiteenlopend decor geschikt voor het hele gezin! Tijdens de Winterfair zullen onder andere 50 standhouders aanwezig zijn om hun producten te verkopen terwijl Kinderparadijs Malkenschoten is omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs. Variërend van winterse lekkernijen, leuke presentjes en de allernieuwste trends voor de komende winter, is er voor ieder wat wils. Om nog meer in de stemming te komen voor de mooiste decembermaand ooit word je op sfeervolle wijze verwelkomt door een kerstkoor dat graag de mooiste kerstliedjes zingt en is er een Dickens Straattheater aanwezig.


Voor jong en oud is De Winterfair een gezellige gelegenheid. Want naast alle stands is er de mogelijkheid om te schaatsen op onze schaatsbaan en staan de pony’s klaar om een rondje te rijden. Er worden tijdens de Winterfair diverse workshops gegeven, zoals het maken van droomkaarsen. Natuurlijk zijn de speeltuinen en de kinderboerderij ook open!

De winterfair is geopend op zaterdag 9 december van 11:00 tot 21:00 uur en op zondag 10 december van 10:00 tot 18:00 uur. De entree op deze dagen bedraagt € 2,- en abonnementhouders hebben gratis entree.


Feest: 60 jarig bestaan

Tijdens deze gezellige Winterfair van Apeldoorn viert Kinderparadijs Malkenschoten haar 60 jarig bestaan! Dit zal onder andere gevierd worden met een unieke Malkenschoten krant. 
De unieke Malkenschoten krant neemt u mee in het verleden en het heden van Kinderparadijs Malkenschoten. Leuke weetjes, interessante onderwerpen, vroeger en nu komen aan bod. Dit wordt aangevuld met leuke en historische foto’s. De Malkenschoten krant is gratis en enkel verkrijgbaar tijdens de Winterfair. 
Feestkorting
Om in de feeststemming te blijven zal, tijdens de Winterfair, de prijs van een abonnement van Kinderparadijs Malkenschoten geen € 19,50 maar € 16,- bedragen. Met dit abonnement kunt u gedurende een jaar onbeperkt het park in en genieten van diverse voordelen.