Zeepkistenracefestival

Donderdag 30 mei 2019 - Orderbos

Een stoer festival voor het hele gezin: dat is het Skandia Zeepkistenrace Festival. Vorige jaren was het al een feestje om er bij te zijn, maar ook dit jaar is er weer van alles te doen voor jong en oud(er). Natuurlijk ontbreekt de Skandia Zeepkistenrace niet! 


Op het programma

Op Hemelvaartsdag vindt voor alweer de 10e keer het Skandia Zeepkistenrace Festival 2019 in Apeldoorn plaats. Dit is een stoere familiedag in het Apeldoornse sportpark Orderbos met een zeepkistenrace voor kinderen vanaf 5 jaar, maar vooral een uitgebreid festivalterrein voor stoere jongens en meiden. Er zijn dit jaar nog meer activiteiten voor kids en er is een groot horecapaviljoen voor jong en oud! Het festival is sinds enkele jaren uitgebreid met een festivalcamping en ook dit jaar kunnen mensen weer voor- en achteraf op de camping verblijven. Het festival trok de afgelopen jaren rondom de 15.000 bezoekers. 


Skandia Zeepkistenrace

De Skandia Zeepkistenrace is heel populair. Dit jaar geldt vol=vol. Dus wacht niet te lang met inschrijven, is het advies van de organisatie. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. Wie gaat het snelste in zijn zeepkist de heuvel af? En wie heeft de mooiste zeepkist gemaakt? Je kan je hier inschrijven voor de race!

 

Meer informatie >>