Zelf Radio Kootwijk bezoeken 

Zelf Radio Kootwijk bezoeken.
Op woensdag 28 februari en vrijdag 2 maart 2018 is het voormalige zendstation vrij te bezichtigen tussen 11.00 en 15.00 uur. 

Wat is er te zien? 

Uiteraard bezoek je de zenderzaal met de beroemde vloer waar vroeger de zendapparatuur stond en is er een foto-expositie. Kunstenares Agnes Chiari toont vijftien foto’s van haar werk. De expositie heet THE WORLD UNDER OUR STEPS. 

Wat kost het?
De entree bedraagt € 5,00 voor volwassenen, € 2,50 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en kinderen jonger dan 6 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is niet nodig.

Goed om te weten!
Het zendstation Radio Kootwijk is gelegen in een prachtig maar kwetsbaar natuurgebied. De enige weg er naar toe voor autoverkeer is door het dorp Radio Kootwijk. Om natuur en inwoners van het dorp te ontzien is betaald parkeren ingevoerd voor de parkeerplaats achter het voormalige hotel. Kosten € 5, 00 per dag, alleen mogelijk met pin te betalen - contant geld niet mogelijk. De maximum snelheid in het dorp in 30 km/u. Gratis parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats bij Hoog Buurlo of bij 't Leesten. Van hieruit wandel of fiets je naar Radio Kootwijk.