Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

3 x café-uitjes voor dit weekend

Dit weekend je zinnen verzetten? Er zijn diverse cafés die dit weekend voor jou uitpakken. Onze top 3! 

 

1. Pubquiz@Home 

Vrijdag 17 april, 20:00 uur 

Drank koud? Random wikipedia's doorgelezen? Dan kun je op vrijdag meedoen aan de Pubquiz@Home! In 8 rondes vrage krijg je vragen uit de meest uiteenlopende onderwerpen. Iedereen mag meedoen, maar let wel; vol=vol! Oh wacht... We zitten allemaal in onze eigen woonkamer. Dus echt snel vol zal het niet raken.  

SPELREGELS;

  • Je doet mee in een team van minstens 2 en maximaal 10 personen. Onderling houdt je contact via apps als Houseparty, Zoom of Skype. Bedenk dat zelf maar. Bedenk wel; hoe meer mensen, hoe meer kennis, maar ook hoe meer chaos!
  • Opgeven hoeft niet! Op 17 april krijg je verdere technische uitleg over hoe je meespeelt.
  • Googelen van de antwoorden is ten strengste verboden. We hebben de NSA ingeschakeld om via drones en hacksystemen te controleren.
  • De anonieme jury is daarentegen wel om te kopen. Niet tegen de NSA zeggen.
  • Zet jezelf op aanwezig om alle updates mee te krijgen.

Meer informatie >> 


2. Bingo by Rembrandt

Zaterdag 19 april, 20:00 uur 

Ouderwetse bingo! Zaterdagavond 18 april pakt Rembrandt in de Markstraat met een originele bingo! Hoe werkt het? Bestel je bingo kaart voor €15,- en daar krijg je een gratis fles wijn bij! Je bestelt de bingokaarten via app via 06 5518  1579. De bingo start om 20:00 uur op de facebookpagina van Rembrandt. Meer informatie >> 


3. Sing-a-long bij Den Olifant 

Zaterdag 19 april 

Goed bij stem? Dan is de sing-a-long zeker wat voor je deze zateragavond. Wijnbar & Tapperij Den Olifant pakt uit met een sing-a-long waarbij je kunt meezingen op nummers van o.a Rene Froger. Maar ook de Apeldoornse Party Harry is van de partij en zorgt ervoor dat je een heus avondje creeert in je eigen woonkamer! Koop je ticket online voor € 17,50 en krijg Harry's borrelballen, knallertjes, party-attribuut en stemmateriaal thuis afgeleverd. Tevens is er een bijzondere pirjs voor de beste outfit! 

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!