Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Cantharel Internationale Wandel4Daagse Apeldoorn

Dinsdag 9 t/m vrijdag 12 juli 2019

 

66ste editie

Dit jaar wordt voor de 66ste keer de Cantharel Internationale Wandel4Daagse Apeldoorn georganiseerd. Al jaren bekend als de 'groenste' vierdaagse van Nederland. De tocht voert je over de bospaden van de prachtige natuur van de Veluwe. Zo ontdek je Apeldoorn en omgeving eens op andere wijze! 


Afstanden

Meelopen? Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Als deelnemer kun je kiezen uit afstanden van 12, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. De eenmaal gekozen afstand geldt voor alle dagen; tijdens het evenement kan niet meer van afstand worden veranderd. Wie vier dagen achtereen wandelen te veel vindt, kan ook 1, 2 of 3 dagen meedoen.


Inschrijven

Inschrijven voor de vierdaagse? Dat kan alleen nog op locatie, tegen een hoger tarief dan de digitale voorinschrijving. Let op! Wanneer je eenmaal hebt gekozen voor een afstand, geldt deze afstand voor alle dagen dat je wandelt. Je kunt tussentijds niet van afstand veranderen. Ook heb je de keuze om wel of geen herinnering (medaille) te krijgen na afloop. Dit kun je bij aanmelding doorgeven. 


Praktisch

Start- en finishlocatie
Sportcomplex v.v. Victoria Boys
Berghuizerweg 153
7312 SN Apeldoorn

In de directe omgeving van de startaccommodatie is in ruime mate gratis parkeergelegenheid voorhanden. Verkeersregelaars leiden je daar naar toe.

Navigatie
Indien je gebruik maakt van een navigatiesysteem stel deze dan in op Sportlaan en niet op Berghuizerweg.

Openbaar vervoer
Je kunt met buslijn 6 (halte Paulus Potterlaan) of buslijn 7 (halte Orderplein) naar de startlocatie komen.

 

Meer over 4Daagse van Apeldoorn: www.4daagseapeldoorn.nl


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy