Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Welkom in Apeldoorn

                         In Apeldoorn vind je alle ruimte voor een heerlijke winterwandeling door een van de prachtige bossen. Of ontdek de wijdse parken en de rijke cultuurhistorie. 

Ook in de binnenstad doen we er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te maken.  Kies je winkel-moment, kom doordeweek en combineer je bezoek met een heerlijke take-away van de vele cafés en restaurants. 

De winter vier je samen 


Genieten van leuke winter-uitjes 


Thuisagenda: voor leuke online activiteiten! 

Benieuwd welke coronoproof activiteiten er plaatsvinden in Apeldoorn? Duik in de uitagenda! 

Uitagenda

Wil jij weten wat er vandaag of de komende periode in Apeldoorn te doen is? Bekijk de uitagenda! Je kunt opgeven wanneer je wat wilt doen of zoeken op trefwoord.

 
Wanneer?
VandaagMorgenDit weekend
Wat?
Actief & OutdoorCafés & PodiaEvenementenExpositiesFilmspecialsKidsTheater, Dans & Cabaret75 Jaar BevrijdingWeekendtips
 


Routes

Het enige dat je nodig hebt om deze routes te volgen is je mobieltje. Maak een keuze uit de stadswandeling, monumentenroute of Jugendstil-route.


Winter wonderland... de natuur in! 

Wil je eropuit om een frisse neus te halen? Houd dan rekening met de maatregelen van het RIVM. Er zijn in Apeldoorn prachtige winterroutes. Houd afstand, ook als je even een stoppauze inlast! 


Tips van locals 


Lekker binnen genieten: van High tea tot borrelplank  

Het sluiten van de horeca is aangekomen als een mokerslag. Maar ondernemers in Apeldoorn zitten niet bij de pakken neer en doen er alles aan om hun klanten toch te voeden. Inmiddels zijn er zoveel afhaal- en bezorginitiatieven dat we er nog eens goed voor zijn gaan zitten om de vele opties op een rij te zetten. Help deze lokale horecahelden de crisis door!

 


Op culturele safari in Apeloorn 

Ontdek de culturele sector van Apeldoorn.


Overnachten in Apeldoorn

Apeldoorn biedt teveel om in één dag te beleven. Blijven slapen levert een gevoel van een korte mini-vakantie op.


Praktische informatie 

Waar parkeer je je auto? Waar kan jij je elektrische fiets opladen en hoe kom je aan een plattegrond van de binnenstad? Hieronder krijg je antwoord op al je vragen.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!