Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

#thuisinapeldoorn 

Nu we even niet de hort op kunnen, richten we het thuis allemaal zo aangenaam mogelijk in.  Wij hebben daarom Uitinapeldoorn tijdelijk  in #thuisinapeldoorn gestoken. Om ons heen schiet het ene mooie initiatief na het andere uit de grond, waar we allemaal van mogen meegenieten. We zien Apeldoornse ondernemers die, geraakt door de huidige crisis, er een positieve draai aan geven en met indrukwekkende alternatieven komen. Een digitaal  filmhuis, sportschool aan huis of een driegangenmenu aan eigen tafel. Zo kunnen we blijven genieten van al het moois dat Apeldoorn te bieden heeft.

 

 

Laatste nieuws

Je vindt hier de laatste nieuwtjes uit Apeldoorn.


Thuisagenda

We hebben de uitagenda tijdelijk omgedoopt tot thuisagenda. Heb je een leuke tip? Mail 'm ons via redactie@apeldoornmarketing.nl.

Uitagenda

Wil jij weten wat er vandaag of de komende periode in Apeldoorn te doen is? Bekijk de uitagenda! Je kunt opgeven wanneer je wat wilt doen of zoeken op trefwoord.

 
Wanneer?
VandaagMorgenDit weekend
Wat?
Actief & OutdoorCafés & PodiaEvenementenExpositiesFilmspecialsKidsTheater, Dans & Cabaret75 Jaar BevrijdingWeekendtips
 

 


Steun de lokale horeca 

Veel restaurants en eetcafés bezorgen nu tijdelijk. Wil jij weten wat het aanbod is? Of zien of jouw favoriete restaurant ook bezorgt? Bekijk dan snel het overzicht!


Shop lokaal

Binnen blijven betekent ook minder klanten in de winkels. Ben jij al bekend met deze leuke intiatieven? Op deze manier blijft het gemakkelijk om te blijven shoppen bij jouw favoriete winkels in Apeldoorn. 


Kidstips 

Voor kids wordt er van alles georganiseerd! Bekijk hieronder een aantal toffe tips.


Cultuur op afstand

We kunnen nu even niet naar het museum of naar de film. Daarom komt het culturele aanbod van Apeldoon gewoon naar jou toe. Zo heb je toch een beetje het gevoel dat je eropuit bent!


Even een frisse neus halen...

Wil je er toch even uit om een frisse neus te halen? Houd dan rekening met de maatregelen van het RIVM. Er zijn in Apeldoorn prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet. Houd afstand, ook als je even een stoppauze inlast! 


Tips en intiatieven 

Er vinden in Apeldoorn talloze hartverwarmende intiatieven plaats. Kijk je mee? Je vindt hier alles in een praktisch overzicht. 


Voor ondernemers 

Ondernemers in Apeldoorn hebben het momenteel niet makkelijk. Voor informatie over ondernemen in Apeldoorn en de regelingen die misschien ook voor jou als ondernemer gelden verwijzen wij je door naar Ondernemen055 van Gemeente Apeldoorn. Voor overige informatie hebben we een handig artikel voor je samengesteld!


Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!