Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

De Amazing BiefstukBar van Klein Berlijn

In samenwerking met het Apeldoornse reclamebureau Amazing openemde Klein Berlijn donderdag 16 april Apeldoorns eerste echte Drive Thru BiefstukBar. Op het terras voor Klein Berlijn komt de welbekende rode zeecontainer te staan, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Amazing BiefstukBar’.

Biefstuk voor thuis

Vanuit de zeecontainer wordt de biefstuk van Slagerij ter Weele geserveerd. Auto’s rijden langs de container, geven hun bestelling door en rijden met de biefstuk, met aardappelgarnituur en verse salade, naar huis om te gaan eten. De BiefstukBar is voorlopig geopend op do 23, vr 24 en za 25 april van 17:00 tot 20:00 uur.

Nieuw: Ijsje van Co 

Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 april is het naast de lekkerste biefstuk ook mogelijk IJs van Co af te halen bij de BiefstukBar.! 

 

Houd voor meer informatie en updates de social mediakanalen van Klein Berlijn in de gaten. 

Arnoud van Walchren van Klein Berlijn vertelt: “Ik heb de afgelopen weken tijd met mijn gezin doorgebracht, dat was heerlijk. Maar tegelijkertijd was ik ook steeds aan het broeden op iets ludieks om deze bizarre tijd wat op te leuken. Na een gesprek met Michiel van reclamebureau Amazing werd een en ander concreet en binnen no time was, mede dankzij de snelle acties van de Gemeente Apeldoorn, alles geregeld. De Amazing BiefstukBar komt er! En als extraatje worden wachtenden op vrijdag 17 april getrakteerd op muziek van DJ’s Chieljan en Robbies.” 


Route

Om de verkeersveiligheid te waarborgen, wordt een duidelijke route aangegeven. Als gast is het belangrijk dat je de aanwijzingen van de medewerkers opvolgt en je uiteraard aan de maartregelen van de overhoudt. Omwille van je eigen veiligheid én die van een ander is het 't beste om (alleen) met de auto te komen. Beschik je niet over een auto? Dan is het ook prima om op je scooter of fiets te komen. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!