Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

De grootste Antiek- en Curiosamarkt van Nederland! 

Donderdagen 9 en 23 juli en 6 augustus 2020 | Marktplein Apeldoorn

In verband met corona is dit evenement afgelast

Het is een begrip in Apeldoorn en ver daarbuiten: de jaarlijkse Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein. In 2020 strijkt de grootste antiekmarkt van Nederland neer in Apeldoorn op de donderdagen 9 en 23 juli en 6 augustus. Het aanbod is wederom groot: er zijn maar liefst rond de 300 kramen per markt.


Aanbod

Bedrijven die handelen in antiek, antiekverzamelaars en mensen die de zolder van hun voorouders hebben opgeruimd: traditiegetrouw bestaat deze markt uit een mix van deelnemers met verschillende achtergronden. Ze komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. Er is dus voor iedereen wat wils: hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen.


Terug in de tijd

Op deze markt kun je natuurlijk ook even heerlijk ‘terug in de tijd’ en je vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties en snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger.  Hoe leuk het is om naar huis te gaan met iets dat je oma vroeger ook in huis had? 


Eten en drinken

Krijg je trek van al dat rondsnuffelen bij de kraampjes? Op diverse locaties op het Marktplein staan stands waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Na afloop kun je natuurlijk ook heerlijk uitrusten op één van de terrassen op het Raadhuisplein of op andere plekken in de stad. 


Praktische informatie

De Antiek- en Curiosamarkt is van 09.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. 


Zomermarkten in Apeldoorn

Tijdens de zomermaanden kent Apeldoorn specifieke zomermarkten variërend van antiek tot curiosa tot speelgoed en allerhande zaken. Leuk als dagje uit of een middagje weg uit eigen tuin of van de camping! Lees meer...


Warenmarkt

Apeldoorn is van alle markten thuis: centraal gelegen, een gevarieerd productaanbod en voor elke portemonnee is wel iets te vinden. Even bijkomen van al dat shoppen? Om de hoek ligt het Raadhuisplein met verschillende restaurants. ’s Zomers vind je er een heerlijk plekje op de terrasjes. Het is de plaats waar de geschiedenis van Apeldoorn ooit begon. Lees meer...


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!