Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Wandeling 'Apeldoorn: 'Toen en nu'

Zondagen 8 maart, 13 april, 10 mei, 14 juni, 6 september, 11 oktober en 8 november 2020 | Start: centrale hal van CODA Museum

In samenwerking met CODA laat het Apeldoorns Gidsen Collectief je kennismaken met de historische paviljoens op de eerste etage van CODA-bibliotheek en ga je vervolgens het westelijk deel van de binnenstad, met o.a. de historische Korte Nieuwstraat en de Krommenhoek, verkennen. Maar ook de bijzondere architectuur zoals de gebouwen van CODA, Gigant en ACEC worden bezocht. Oud en nieuw Apeldoorn, verenigd in een afwisselende wandeling! Voor en na de wandeling wordt een consumptie gebruikt in het CODA Café.


Praktische informatie

  • Beginpunt - hal van het CODA museum (melden bij de kassa)
  • Tijd - 13.30 uur tot 16.00 uur
  • Prijs - € 9,- per persoon

Let op: Aanmelden voor dit arrangement kan door een mail sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Apeldoorn Toen en Nu’. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers door te geven.


Data 2020

Deze wandeling vindt maandelijks plaats, behalve in de zomermaanden. In 2020 kan je je aanmelden voor een wandeling op 8 maart, 13 april, 10 mei, 14 juni, 6 september, 11 oktober en 8 november.

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!