Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nieuw! De Apeldoorn voor Apeldoorn-drive thru

Bloemen, eten, drinken en nog veel meer… Zo’n twintig Apeldoornse ondernemers slaan de handen ineen en gaan deze zaterdag producten verkopen via een speciale tijdelijke drive-thru op het Zwitsalterrein. Zo kun je op een ludieke manier ondernemend Apeldoorn steunen én jezelf trakteren op Apeldoornse producten!

Het initiatief is voortgekomen uit de drive-thru van de Veluwsche Schavuyt, ook op het Zwitsalterrein. Daar kun je ieder weekend biertjes ophalen die je van tevoren bestelt. Inmiddels zijn daar al een aantal andere producten aan toegevoegd. 

Zo werkt het

Je bestelt een leuk pakket of producten bij de een van de vijftien Apeldoornse ondernemers die vermeld staan op www.apeldoornvoorapeldoorn.nl. Via de webshop kan je heel eenvoudig kijken wat het aanbod is en jouw goodies afrekenen. Ga je voor een borrelbox van SOAP? Een high tea van Central Park? Of misschien wel een Moederdag-pakket van Marcel’s Kaas? De keuze is reuze! Let op: je kunt je bestelling plaatsen tot en met vrijdag 8 mei 16.00 uur. 

Heb je je bestelling geplaatst? Dan kan je deze vervolgens zelf met de auto komen afhalen in de speciaal opgetuigde drive-thru in een hal op Zwitsal. Dit kan alleen op zaterdag 9 mei tussen 12.00 en 16.00 uur. Van de organisatie krijg je een tijdvak toegewezen om je bestelling af te halen. Het is wel de bedoeling dat je in je auto blijft zitten.

Meer weten? Check www.apeldoornvoorapeldoorn.nl voor een overzicht van alles wat je kunt bestellen. 


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!