Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Rondleiding in Apenheul

Onder leiding van speciale gidsen komt de aap pas echt 'uit de mouw'. De gidsen vertellen je alles over de bewoners van Apenheul en hun soortgenoten in het wild.

Altijd al nieuwsgierig geweest om nét iets meer te weten te komen van Apenheul? Tijdens een rondleiding door Apenheul kom je nog meer te weten over de apen en de geschiedenis van Apenheul. De gidsen nemen je graag mee langs de dieren en beantwoorden graag vragen over het ontstaan van het park, de apen en over hun soortgenoten in het wild. Ook actuele gebeurtenissen worden van deskundig commentaar voorzien. Wist je dat de opbrengst van deze activiteit naar het Apenheul Natuurbehoudfond gaat? Je steunt hiermee dus de apen en hun leefgebied in het wild. Themarondleidingen zijn ook mogelijk.


Reserveren

Een rondleiding is al te boeken vanaf 2 personen. In verband met de beschikbaarheid van de gidsen dienen rondleidingen wel minimaal 3 weken van tevoren worden aangevraagd. Houd er daarbij rekening mee dat een rondleiding 1,5 tot 2 uur duurt. En ben je geïnteresseerd in speciale onderwerpen of wil je de rondleiding combineren met een presentatie? Laat het Apenheul weten!


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!