>' />
Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Spel Who's the millionaire?!

Een van jouw groepsgenoten is in het geheim miljonair, en in deze game kan jij erachter komen wie dat is! Kraak alle aanwijzingen, voltooi de opdrachten en bel de miljonair als eerste op!

Een van jouw vrienden of collega's is in het geheim miljonair, en in deze game kan jij erachter komen wie dat is! Kraak alle aanwijzingen, voltooi de opdrachten en bel de miljonair als eerste op! Wie zijn telefoon gaat straks af en blijkt de geheime rijke te zijn?

Het mysterie kan je alleen achterhalen als je samenwerkt. Sommige groepsgenoten hebben informatie die jou verder zal brengen, maar andersom geldt dit ook. Een kleine bijkomstigheid, je weet nog niet wie welke informatie heeft...

Gedurende game zal blijken hoe deze geheime miljonair zo rijk is geworden. Casinobezoekjes, loterijen, een grote erfenis, gokken op wedstrijden, beleggingen of zijn/haar eigen YouTube kanaal. Wat zal het zijn? Maar één ding staat vast, je groepsgenoot heeft 'gewoon' een baan om een beetje bezig te blijven. Start snel de game en kom erachter... Wie-o-wie is de rijke?

Deze game wordt in teams gespeeld via een eigen tablet of smartphone. Gewoon op afstand, gemakkelijk vanuit huis of kantoor. Door de verbinding met Zoom kan iedereen met elkaar communiceren en in de gaten houden wat er gebeurt.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!