Circusshow Ashtonia komt deze zomer naar Apeldoorn!

Vrijdag 24 mei t/m zondag 16 juni - Zwitsal Apeldoorn

Foto: Rob Voss

Deze zomer, van vrijdag 24 mei t/m zondag 16 juni, neemt Ashtonia Apeldoorn over! Het spektakel van de Ashton Brothers is dan op reis en doet ook onze stad aan. Op het terrein van Zwitsal kan je genieten van een avond vol acrobatiek, magie, oogstrelende onzin en heerlijk eten.

Foto: Rob Voss


Nu al in Apeldoorn

De eerste show van Ashtonia is pas over drie maanden, toch was theatergezelschap Ashton Brothers nu al te vinden in onze stad.​ Pim Muda, een van de Ashton Brothers, is erg enthousiast over deze plek. “Apeldoorn stond vrij snel op onze lijst met locaties. En we waren eigenlijk meteen verliefd op het Zwitsal-terrein.”​ Met een bus vol acteurs, muzikanten, acrobaten, jongleurs en andere artiesten namen zij vast een kijkje.

Foto: Rob Voss


Over Ashtonia

Ashton Brothers is een door de internationale pers bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Boedapest en van Toronto tot Berlijn. Grijp nu je kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachten en geen voet op de vloer. Ashtonia is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, een kaartje koop je inclusief drankje en maaltijd. 


Kaarten

Kaarten voor dit ruim vijf uur durende spektakel zijn te koop vanaf € 47,50. Dit is inclusief maaltijd vooraf, een consumptie, de show, het feest na afloop, buikpijn van het lachen, zere voeten van het dansen én reserveringskosten.

Meer informatie >>