Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Attracties in Apeldoorn weer open!

Deze attracties zijn nu weer geopend

De attracties en musea in Apeldoorn zijn weer open. De 1,5 meter blijft van kracht en bij alle bedrijven zijn COVID-19 maatregelen van kracht. Kijk goed bij de attractie waar je heen wilt gaan welke regels daar van toepassing zijn en of het nodig is om vooraf je ticktes te kopen en te reserveren. Let op: bij veel locaties zullen de openbare toiletten nog gesloten zijn.


Klimbos Veluwe 

Het Klimbos is weer open! Koop je klimbticket online en check de  COVID-19 maatregelen van dit klimbos. Je vindt hier maar liefst 9 verschillende klimavonturen en circa 90 verschillende overgangen. Om te mogen klimmen heb je voor een junior ticket een minimale reikhoogte nodig van 1.30m. Om in het volwassene bos te mogen klimmen is een reikhoogte van 1.60m verplicht.

Openingstijden

 • Geopend van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur.
 • In de weekenden, feestdagen en tijdens vakanties elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie >>


Kinderparadijs Malkenschoten

Na een sluiting van twee maanden is de speelboerderij helemaal coronaproof en kunnen gezinnen met jonge kinderen weer volop genieten van de vele speeltuinen en dieren.
Door de maatregelen zijn de binnen gedeeltes zoals de stal, boerderij en bergkapschuur gesloten. Ook de Binkybus zal niet rijden omdat hier geen 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden. Er is ook een beperkt aantal bezoekers dat naar binnen mag.

Tijdsblokken
Om het park te bezoeken dien je op Binky.nl een tijdsblok-ticket gratis te reserveren. Er zijn dagelijks drie tijdsblokken waarbinnen 250 personen worden toegelaten. Ieder tijdsblok duurt twee uur en drie kwartier en na een blok moet iedereen het park verlaten zodat een nieuwe groep bezoekers naar binnen kan. Tijdsblok-tickets zijn enkel geldig als je een betaald abonnement van Binky hebt. Deze is ook op Binky.nl verkrijgbaar en kost éénmalig €10,-. Daarna mag je i.c.m. een tijdsblok-ticket onbeperkt naar binnen.

Meer informatie >>


Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Park is weer geopend van 08.00 - 21.00 uur en via de ingangen Schaarsbergen, Hoenderloo en Otterlo bereiken, deze COVID-19 maatregelen gelden hier. Je kunt er nu terecht voor een lekkere wandeling of een mooie fietstocht. Van de gratis witte fietsen kun je gewoon gebruik maken en op 3 locaties in het park zijn uitgiftepunten voor horeca gemaakt.

Meer informatie >>


Pitch & Putt Bussloo

Pitch & Putt Bussloo is weer geopend. Daarnaast kan je hier vanaf heden ook weer terecht voor de activiteiten: klootschieten, minigolf USA, Escape Rooms en zijn de elektrische steps weer beschikbaar voor verhuur. Pitch & Putt is geopend van woensdag t/m maandag. Houd bij een bezoek rekening met de volgende maatregelen:

 • Het horeca-aanbod is beperkt beschikbaar. Het terras is niet geopend.
 • Er kan geen gebruik worden gemaakt van de toiletten.
 • Bij het boeken van een Escape Room dient er te worden aangetoond dat alle deelnemers afkomstig zijn uit hetzelfde huishouden.

Meer informatie >>


Apenheul

Hoe ziet een bezoek aan Apenheul eruit? Bijna alle apensoorten blijven zichtbaar, wel zijn er een aantal doorloopgebieden met loslopende apen gesloten om zo de veiligheid van mens en dier te waarborgen. De apen zijn in dit geval dan vaak zichtbaar via uitzichtpunten. Daarnaast hanteert Apenheul een eenrichtingsroute en is het park voorzien van heldere informatie rondom de regels zoals afstand houden en hygiëne. Kom zoveel mogelijk met eigen vervoer!

 • Apenheul gaat gefaseerd open met een beperkt aantal gasten 
 • Koop vooraf een kaartje via de website. Alleen met een gereserveerd kaartje kan je Apenheul bezoeken.
 • Je reserveert voor een dag én een tijdslot om een optimale spreiding aan te brengen in het park.
 • Speciaal voor seizoenkaarthouders en Vrienden van Apenheul gaat Apenheul iedere dag exclusief een half uurtje eerder open

Zo wordt de komende weken gekeken hoeveel mensen ze op een dag aankunnen. Verwacht wordt dat dit op drukke dagen ergens tussen een derde en de helft van het normale aantal zal uitkomen. Voor bezoekers alleen maar heel fijn natuurlijk, want een dagje Apenheul wordt daarmee extra bijzonder!

Meer informatie >>


Kinderboerderijen

Na Kinderparadijs Malkenschoten hebben ook Kinderboerderij Laag Buurlo en Kinderboerderij De Maten ook hun deuren weer voor publiek geopend. Er is op de kinderboerderijen 1 ingang open en er is slechts een beperkt aantal personen toegestaan. Als dit aantal bereikt is gaat de poort dicht en worden er niet meer mensen toegelaten. Dit alles om de veiligheid omtrent de coronamaatregelen te waarborgen. Naast het beperkte aantal personen zijn er delen met éénrichtingsverkeer en de toiletten zijn gesloten. Bezoekers wordt gevraagd om voor een bezoek thuis naar het toilet te gaan. Op verschillende plekken op de boerderij is een extra mogelijkheid om handen te wassen en/of desinfecteren.

Openingstijden Kinderboerderij De Maten
Dinsdag               11.00 – 15.00 uur*
Donderdag           11.00 – 15.00 uur*
*Ieder uur gaat de poort 15 minuten open

Openingstijden Kinderboerderij Laag Buurlo
Maandag            10.00 – 11.30 en 13.30 – 15.00 uur
Dinsdag              13.30 – 15.00 uur (Zorginstellingen)
Woensdag           10.00 – 11.30 en 13.30 – 15.00 uur
Donderdag          13.30 – 15.00 uur (70 jaar en ouder)
Vrijdag                10.00 – 11.30 en 13.30 – 15.00 uur

Op dinsdagmiddag en donderdagmiddag is Kinderboerderij Laag Buurlo exclusief toegankelijk voor mensen uit risicogroepen, zodat zij ook veilig de boerderij kunnen bezoeken. Zorginstellingen kunnen een bezoek reserveren op dinsdagmiddagen via laagbuurlo@accres.nl, mensen van 70 jaar en ouder zijn welkom op donderdagmiddagen. Zij hoeven niet te reserveren.


Julianatoren

Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit bij Kinderpretpark Julianatoren. In goed overleg met de gemeente en Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland heeft Kinderpretpark Julianatoren besloten om het pretpark gecontroleerd open te stellen. 

Reserveren noodzakelijk
Omdat er een maximum aantal bezoekers per dag mogen mogen komen, is het nodig dat elke bezoeker (ook onze abonnementhouders) online een reservering maken. Je kunt bij je reservering een keuze maken uit twee dagdelen: ochtend (8:00 tot 12:30 uur) en middag (13:30 uur tot sluitingstijd). In het uur dat het park gesloten is kunnen zij extra hygiëne werkzaamheden verrichten en kunnen onze medewerkers pauzeren.

Veiligheid & hygiëne belangrijk
Kinderpretpark Julianatoren doet er natuurlijk alles aan om het bezoek aan Kinderpretpark Julianatoren op een veilige manier te laten verlopen. In het park volgen zij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Daarnaast voeren xij de maatregelen door uit het protocol ‘’Veilig Samen Uit’’. De capaciteit in de attracties zal aangepast worden. Sommige paden zijn eenrichtingswegen geworden. En zij voeren extra hygiëne maatregelen door.

Kom met eigen vervoer
Wij verzoeken iedereen nadrukkelijk om niet met het openbaar vervoer te komen maar met een eigen vervoermiddel.


Gezinspark 't Smallert, Emst

Vanwege het coronavirus is alles momenteel net even wat anders als dat je gewend bent. Het speelpark, de visvijvers, de viswinkel en de kaarsencadeaushop zijn geopend. 

Vissen
Iedere visser moet bij een paaltje staan. Dan houdt je automatisch genoeg afstand. De slachtruimte is gesloten, je moet je forelvangst thuis schoonmaken.

Speelpark en rondleiding forellenkwekerij
Het speelpark is geopend. Wel iets beperkter dan anders en daardoor ook met een lager tarief (nu € 4,00 per dag). De kanovijver is geen onderdeel meer van het speelpark en de waterglijbaan is gesloten. We zullen geen rondleidingen langs de forellenkwekerij aanbieden.

Kaarsenmakerij
In een 1,5-meter-maatschappij is het niet mogelijk om workshops kaarsen maken aan te bieden. De kaarsencadeaushop is wel dagelijks geopend en er is een webshop op komst.

Horeca
Er is momenteel een kleine menukaart. Er zal geen bediening zijn. De bestelling wordt klaargemaakt en deze neem je zelf mee naar je tafeltje. Na afloop breng je je dienblad naar het afruimstation dat daarvoor ingericht is.

Meer informatie >>


Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is weer geopend. Hierbij staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. Tickets kunnen via de ticketshop van Paleis Het Loo worden aangeschaft. Het paleis is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing.

Tickets
Entreetickets zijn alleen online verkrijgbaar in de ticketshop van Paleis Het Loo per tijdslot. Via de website van Paleis Het Loo is deze aankomsttijd te boeken. Zo kunnen het aantal bezoekers worden gereguleerd. Ook worden extra hygiëne-maatregelen getroffen voor zowel de bezoekers als voor de medewerkers.

Parkeerkaarten
Parkeerkaarten zijn ook online verkrijgbaar, alleen in combinatie met een entreeticket voor Paleis Het Loo. Het parkeerterrein voor de ingang is gereserveerd voor bezoekers van Paleis Het Loo. De fietsenstalling is open voor zowel bezoekers van Paleis Het Loo als wandelaars van de Kroondomeinen. Het entreegebouw is echter alleen toegankelijk voor bezoekers van Paleis Het Loo met een geldig entreebewijs.

Er is een looproute uitgezet om de bezoekers op een veilige en aangename manier door het Stallencomplex en de tuinen te leiden. Ook kunnen bezoekers het dak op, waar vandaan ook de Vernieuwing & Verbouwing te zien is. Op het Stallenplein, het dak en in de paleistuinen gelden uiteraard de maatregelen van de RIVM, waarbij van de bezoekers wordt verwacht deze in acht te nemen en rekening met elkaar te houden.

De belangrijkste aanpassingen:

 • Stel je bezoek uit bij gezondheidsklachten
 • Tickets zijn uitsluitend online te koop met een tijdsblok
 • Voor parkeren is ook een tijdsblok-ticket verplicht
 • Houd rekening met elkaar en houd 1,5 meter afstand van andere gezelschappen
 • Er zijn waar nodig looproutes aangegeven
 • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op

Ook de Prins Hendrik Garage vernieuwd open!
De Prins Hendrik Garage is vernieuwd! Het interieur is nieuw, de menukaart is nieuw en het grand café is geen self-service restaurant meer, maar heeft bediening aan tafel. De locatie is wel hetzelfde; uitkijkend over het monumentale Stallenplein. De voormalige garage van prins Hendrik, echtgenoot van koningin Wilhelmina, is gerestyled met aandacht voor het authentieke erfgoed en behoud van herkenbare details.

Bezoekers kunnen hier terecht voor een lunch, (borrel)hapje en drankje maar ook koffie en zoetigheid. Vanwege de maatregelen die op het moment gelden, zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen binnen beschikbaar. Reserveren hiervoor is mogelijk via de website van Paleis Het Loo. 

Het terras is ingericht zodat er genoeg ruimte is om, op royale afstand van elkaar, te genieten van het uitzicht. Bezoekers worden door medewerkers naar een beschikbare tafel gewezen.


Kröller Müller Museum

Een veilig bezoek
Om het aantal bezoekers dat zich tegelijkertijd in het museum bevindt te reguleren, zijn kaartjes alleen verkrijgbaar via de website van het museum. Er kan een tijdstip worden geboekt voor de start van het bezoek.

Ook in het museum zijn extra maatregelen genomen. Zo is er een maximum aantal bezoekers per ruimte vastgesteld en er is een vaste looproute, die door de tentoonstellingen en de hele collectie voert. Voor zowel het publiek als de medewerkers zijn hygiënemaatregelen getroffen.

Tentoonstellingen
De tentoonstellingen Niet met zoveel woorden en Parels uit het verre oosten, beide te zien ten tijde van de sluiting van het museum op 13 maart, zijn verlengd.
Ewerdt Hilgemann. Work in progress (1959-2020), net ingericht toen het museum dichtging, is nu voor het eerst te bekijken.
Het volledige tentoonstellingsprogramma is te vinden op de website van het museum, www.krollermuller.nl

Jardin d’émail weer toegankelijk
In de beeldentuin ligt publiekslieveling Jardin d’émail (1974) van Jean Dubuffet (Le Havre, 1901-Parijs, 1985) weer te stralen na een vijf jaar durende restauratie. In de Van de Veldevleugel van het museum is een film van het restauratieproces te zien. Ook verschijnt er een publicatie ter gelegenheid van de restauratie.

In de maanden juli en augustus is het museum ook op maandag geopend.


CODA Museum

CODA Museum, Archief, Winkel, Café en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch zijn open met een aantal beperkingen.

De tentoonstellingen Animalia en The Future is Female worden verlengd tot en met respectievelijk 30 augustus en 13 september. Alles is studie, een bloemlezing uit het archief van Onno Boekhoudt, is van 1 juni tot en met 25 oktober te zien. CODA Archief en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch zijn op afspraak geopend. 

CODA volgt bij de openstelling de regels van de betreffende landelijke protocollen. Dat betekent dat CODA met een aantal beperkingen te maken heeft. Voor CODA Museum moet vooraf online een kaartje gekocht worden en zijn in het museum maximaal 30 personen tegelijk toegestaan. Daarnaast is er een eenrichtingsroute aangelegd en blijft anderhalve meter afstand maatgevend. Museumtickets zijn te koop via www.coda-apeldoorn.nl/tickets. Ook houders van de Museumkaart, een CODA pas of CJP pas dienen vooraf een kaartje te reserveren. Voor een plek op het terras van CODA Café is reserveren niet noodzakelijk maar zit je liever binnen, dan is het reserveren van een tafel via www.coda-apeldoorn.nl/cafe verplicht.

Groepsrondleidingen, -arrangementen of -activiteiten zijn vooralsnog nog niet mogelijk. Wel hebben gezelschappen met meer dan één persoon uit hetzelfde huishouden toegang tot CODA Museum. De CODA medewerkers volgen de richtlijnen van het RIVM en de landelijke protocollen. Een overzicht van alle richtlijnen, maatregelen en aanvullende (praktische) informatie is te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/stapvoorstap.


Museum In de zevende Hemel

Het museum is zo ingedeeld dat elke bezoeker tijdens de rondleiding van 45 minuten de 1,5 meter afstand kan houden. Bezoekers worden verzocht zich aan onze veiligheids maatregelen te houden die duidelijk bij de ingang zichtbaar zijn. Minimaal één dag van te voren reserveren, het liefst via email: j.bark@hetnet.nl of telefoon: 06-22 27 28 43. De reserveringen kunnen op alle dagen van de week en vanaf twee tot maximaal zes personen gemaakt worden.

Van 1 juni t/m eind september is de zomertentoonstelling “In de Winkel van Sinkel” te zien. Deze tentoonstelling gaat over o.a. de kruidenier in de vorige eeuw en over chocolade. Er zijn veel  oude winkel blikken van verschillende fabrikanten, reclame materiaal van o.a. Flipje Tiel de flipposcoop dat is een soort kartonnen theatertje met papieren filmstrookjes. Van Kwatta chocolade spaar-items zoals mokken, schaaltjes, boeken en rubber Kwatta soldaatjes.

Adres: Schotweg 63 in Apeldoorn


De Middelste Molen Loenen, open vanaf dinsdag 9 juni

Papierfabriek De Middelste Molen is weer open! Weliswaar met de nodige voorwaarden, maar bezoek aan de molen is dan weer mogelijk. Op de website staat een reserveringsmodule waarmee je een datum en tijdstip kunt reserveren. Iedereen die de Molen wil bezoeken moet, conform de RIVM richtlijnen, online reserveren met maximaal 5 personen. Reserveringen worden met tijdstip in de agenda geschreven. Een bezoek aan de Molen duurt een uur. Het maximum aantal reserveringen is 2 x 5 personen per uur. Reserveren kan op hele en op halve uren. Meer informatie >>


Filmtheater GIGANT

GIGANT opent de deuren van het filmtheater met een aantal regels om voor iedereen de veiligheid te waarborgen. Bestel je kaartjes online of reserveer telefonisch. Geen toegang zonder ticket of reservering. Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film. Voorafgaand aan de film kan een consumptie gekocht worden bij de foyerbar. Ga vervolgens direct naar de zaal. Je krijgt een rij toegewezen in de zaal. Schuif hier zover mogelijk door naar de laatste vrije stoel. Bekijk het filmaanbod >>


The Game Box

In The Game Box kan iedereen, van jong tot oud, naar hartenlust gamen op de allernieuwste arcade spellen. De beroemde muntschuivers, flipperkasten, moto GP racers, Jurassic Park simulatoren, basketbal en autoracers ontbreken natuurlijk niet! Het is belangrijk om van tevoren een kaartje te kopen en houd 1,5 meter afstand van anderen. Meer informatie >>


Bioscoop VUE

Zin in popcorn en een heerlijke film? Ook bioscoop VUE is weer open! In Vue zie je de nieuwste kaskrakers. Bestel van tevoren je kaartje! De 1,5 meterregel is van kracht: houd afstand van anderen. Bekijk welke films er draaien >>


Het Aardhuis

Het Aardhuis werd gebouwd in 1861 in opdracht van Koning Willem III. Het was oorspronkelijk bedoeld voor het houden van militaire besprekingen. Later kreeg het een functie als jachtchalet. Tegenwoordig is het een educatief bezoekerscentrum en een restaurant. Reserveren voor het restaurant? Dat kan via 06-38201025 of info@restauranthetaardhuis.nl. Meer informatie >>


Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch in Vaassen ademt de sfeer van een eeuwenlang bewoond edelmanshuis. De vertrekken zijn ingericht met een belangrijke collectie meubels, porselein en familieportretten. Met de vooraf online gereserveerde tickets op zak ben je goed voorbereid en kan je het kasteel in al zijn glorie gaan bekijken. Vrijdag t/m zondag geopend tussen 12.00 - 17.00 uur. Entree: volwassene € 11,50, 4 t/m 18 jaar € 5,00. Donateurs en museumkaarthouders gratis.  Meer informatie >>


Monkey Town

Monkey Town Apeldoorn is een overdekt indoor speelparadijs voor kinderen van 1 – 12 jaar. Kids kunnen er klimmen, klauteren, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de exra grote voetbalkooi.

Samen spelen voor kinderen is veilig omdat inmiddels bekend is dat kinderen een laag risicogroep vormen voor het verspreiden van het virus. Voor volwassenen (ouders, begeleiders en medewerkers) past Monkey Town social distancing toe om contact tussen gasten onderling en tussen gasten en medewerkers tot een minimum te beperken. 
De nieuwe tijdelijke spelregels zijn o.a. vooraf reserveren voor dag en tijd via e-mail apeldoorn@monkeytown.eu of telefonisch tijdens openingsuren via 055-2033033. Maximaal 1 ouder/begeleider per kind en maximaal 2 ouders/begeleiders per kinderfeestje en kom alleen met mensen uit het eigen huishouden. Meer informatie >>


Street Jump

Bij Street Jump Apeldoorn kan je trampolinespringen in 10 verschillende area’s. Daarnaast kan je over grote obstakels heen springen, is er een big airbag, een jumpcaroussel en een groot ninja parcours.

Met een beperking in leeftijd en het aantal personen is Street Jump Apeldoorn weer opengegaan. Door de COVID-19 maatregelen is het tijdelijk alleen nog mogelijk om het trampolineveld te betreden voor gasten tot en met 18 jaar en mogen maar maximaal 30 personen in het pand aanwezig zijn. Voor de eventuele begeleiders van de jumpers is er buiten een overdekt terras gemaakt waarbij keuken en bar toegankelijk zijn. Helaas kunnen de Tricks- en Fitnesslessen nog niet starten en zijn kinderfeestjes nog niet mogelijk. Wanneer de regels het toelaten volgt een uitbreiding van de mogelijkheden en zal informatie volgen via website en facebook. De nieuwe tijdelijke spelregels zijn o.a. vooraf online reserveren of telefonisch tijdens openingsuren via 055 2033005. Alleen entree t/m 18 jaar en bij klachtenvrij. Meer informatie >>


Entertainment center ZERO55

Het gloednieuwe entertainment center ZERO55 Apeldoorn aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) is zowel bij goed als slecht weer een uitdagend dagje uit! Bij ZERO55 Apeldoorn vind je unieke activiteiten zoals karten, wandklimmen en lasergamen. Alle activiteiten - m.u.v. bowlen - zijn nu weer mogelijk. Reserveer van tevoren, zodat het bedrijf weet hoeveel gasten zij kunnen ontvangen. Binnen geldt eenrichtingsverkeer en natuurlijk 1,5 meter afstand. Meer informatie >>


Op excursie naar de wisenten

Maak kennis met de wisent; dit imposante neefje van de Amerikaanse bison is een tijdje geleden uitgezet op het terrein van Staatsbosbeheer bij Radio Kootwijk. Ze grazen in open valleitjes en nemen graag een zandbad in de open vlakte. Met een lengte van bijna 3 meter zijn het flinke dieren en niet voor niets de grootste landzoogdieren van Europa. Het startpunt is bij de Berkenhorst in Kootwijk. Met een fiets van vakantiepark de Berkenhorst fiets je naar het leefgebied. Daarna start een stevige wandeling van ongeveer 2,5 uur door dit schitterende natuurgebied op zoek naar de wisenten. Tijdens de excursie is de kans groot dat er ook ander wild gezien wordt zoals de veel voorkomende wilde zwijnen en edelherten. De deelnemers wordt geadviseerd om zelf iets te eten en te drinken mee te nemen. De excursies zijn via de website te reserveren: www.wisentopdeveluwe.nl


Afkoelen in het Boschbad 

De temperatuur stijgt, het wordt aankomende week echt Boschbad weer. Het Boschbad in Apeldoorn heeft daarom besloten om eerder open te gaan. Zij zijn namelijk vanaf dinsdag 23 juni elke dag open van 10.00 uur tot 18.00 uur. Vanaf 1 juli gelden nog ruimere openingstijden. Nieuw dit jaar is het vooraf reserveren van je plek bij recreatief zwemmen en het reserveren van tijdsblokken voor banenzwemmers in het wedstrijdbad. Meer informatie >>


Groen sein vanaf zaterdag 5 juli voor de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij 

Het is de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij VSM gelukt om ook deze zomer haar reizigers op een veilige én verantwoorde manier een heerlijk dagje uit te bieden! Op zondag 5 juli klinkt de stoomfluit dit jaar voor het eerst weer over de Veluwe.  In de periode van 12 juli tot en met 30 augustus rijdt de stoomtrein zelfs elke dag, behalve zaterdag, door het afwisselende Veluwse landschap tussen Beekbergen en Dieren. Meereizen kan vanuit het museumstation Beekbergen om 10.00 uur en 13.30 uur. Meer informatie >> 


Bowlingcentrum Apeldoorn

De bowlingballen van Bowlingcentrum Apeldoorn glimmen je tegemoet. Na een sluiting, een grondige schoonmaak en groot onderhoud aan de baanmachines zijn de deuren van het bowlingcentrum weer open!  

Veilig én leuk
Met een aantal belangrijke maatregelen zorgt Bowlingcentrum Apeldoorn ervoor dat gasten veilig kunnen bowlen, zonder dat ze veel merken van de coronabeperkingen.

De aanpassingen in de zaal zijn duidelijk aangegeven en spreken voor zich, maar we zetten de belangrijkste maatregelen even op een rij. Van de veertien bowlingbanen zijn er momenteel zeven banen in gebruik bijvoorbeeld. Per baan kun je voor maximaal vier personen reserveren. Hierdoor kun je makkelijk 1,5 meter afstand van elkaar en andere gasten houden. Zijn jullie met z’n vijven en vorm je samen één huishouden? Dan kun je wel voor vijf personen reserveren.

Wegwerpsokken en ballen
Een medewerker ontvangt el
ke nieuwe groep aan de deur voor een korte intake. Je geeft hier alle schoenmaten van je gezelschap door en krijgt een baan aangewezen. Iedereen krijgt een paar gedesinfecteerde schoenen en wegwerpsokken aangereikt, je drankjes en hapjes bestel je zoals altijd via het bestelsysteem en de strijd kan beginnen!

Na elke groep rekent het team van Bowlingcentrum Apeldoorn een half uur om grondig schoon te maken. Zijn alle schoenen, banken, tafels en bowlingballen weer gedesinfecteerd? Dan kan de volgende groep beginnen. Reserveren is verplicht en kan door even te bellen naar 055 521 8696. Meer informatie >>


 
 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!