Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

B&B Nummer 18

Dicht bij het centrum aan de zgn."P.C. Hooftstraat van Apeldoorn" ligt in de tuin achter het huis een van alle gemakken voorzien appartement, gelijkvloers, eigen ingang en ruim 50m2  groot.


Contactinformatie

B&B Nummer 18
Koninginnelaan 18, Apeldoorn
+31 (0)6 1857 5854
website


Wie zijn wij

Wij, Jan en Tineke Kranenburg, wonen met veel plezier in het mooie Apeldoorn. Sinds kort zijn wij met pensioen en de werkruimte aan huis kwam vrij. Dit gebouw konden wij leeg laten staan, maar liever wilden we er iets leuks mee doen. Wij gaan regelmatig op wandel- of fietsvakantie en dan overnachten we graag in een Bed and Breakfast en vandaar het idee van een eigen B&B. Het was hard werken en zo is het gebouw in onze ogen omgetoverd tot een aangename plek om te vertoeven!


Voorzieningen

De slaapkamer is voorzien van boxspring in lits jumeaux opstelling (maar dit kan in overleg uit elkaar geschoven), een ruime hang- en legkast, goed leeslicht en een verduisterend rolgordijn. Beddengoed en handdoeken inbegrepen.
Keuken; compleet met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, servies en keukengerei; inductiekookplaat, magnetron combi-oven en vaatwasser.


 

Eigenschappen

Rolstoeltoegankelijk: nee

Ligging: aan de rand van het centrum

Roken: niet toegestaan

Huisdieren: niet toegestaan

Eigen badkamer: ja

In/bij stedelijk gebied: ja

In/bij museumgebied: ja

Eigen parkeerterrein: ja

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!