Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

B&B Bij ons boven

Bij ons Boven ligt in een rustige wijk van Apeldoorn, centraal gelegen ten opzichte van het centrum en de buitengebieden. Deze B&B biedt en knus onderdak in een goed verzorgd appartement op de eerste verdieping van het vrijstaande woonhuis met eigen opgang, badkamer en keuken en gratis Wifi.


Contactinformatie

B&B Bij ons Boven
Zilverschoon 96, Apeldoorn
055 366 62 53
website


Verblijf

Bij ons Boven biedt een fraai en ruim appartement aan voor maximaal twee personen. Je hebt bij een verblijf in deze B&B beschikking tot een privé badkamer, een eigen balkonnetje en terras, eigen keuken, slaapkamer en eetkamer en zelfs je eigen entree. De prijs is inclusief een heerlijk ontbijt en gebruik van Wifi is gratis.


Voorzieningen

Naast het grote winkelaanbod in het centrum, de zaterdagse warenmarkt en diverse kleinere winkelcentra is er in en buiten Apeldoorn veel meer te zien en te beleven. Het natuurpark Berg en Bos, met de Apenheul, het prachtige Boschbad, het museumpaleis en tuinen van Paleis Het Loo, CODA museum en Omnisport waar regelmatig wielerwedstrijden en andere evenementen gehouden worden. En dat allemaal op loop- of fietsafstand van deze B&B!

Eigenschappen

Aantal kamers: 1

Eigen badkamer: ja

Eigen keuken: ja

Eigen entree: ja

Bad: nee

Terras/balkon: ja

Koelkast: ja


Gratis parkeren: ja

Gratis Wifi: ja

In/bij centrum: ja

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!