Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

B&B Ruimzicht

Geen overbodige luxe, maar eenvoudig gezellig, zoals een Bed & Breakfast is bedoeld. Wanneer je niet de drukte van een hotel zoekt en graag in een natuurlijke omgeving verblijft in een gastvrije en huiselijke sfeer, ben je bij Ruimzicht aan het juiste adres. Je kunt logerenine één van de twee kamers in het huis.


Contactinformatie

B&B Ruimzicht
Lageveldseweg 11, Uddel

0577 402 550 / 0655963135

y.pieper@caiway.nl

Website


Korte beschrijving

De boerderij met 2 ha. grond is landelijk gelegen, op loop- en fietsafstand van bos en heidegebied en het Uddelermeer. Paleis Het Loo, de Koningin Julianatoren en de Apenheul zijn met de auto binnen 20 minuten te bereiken. Rondom het huis zijn meerdere terrassen met zitjes. Er is parkeergelegenheid en een stalling voor de fietsen waar u deze ook (gratis) mag opladen. Sinds kort loopt er door ons land het Uddelermeerpad (klompen pad) van 16 km. Deze brengt je langs vergeten paadjes en spannende doorsteekjes.


Lange beschrijving

Wil je er een paar dagen heerlijk tussenuit? Lekker wandelen in de omgeving of een leuke plaats bezoeken zoals het dorp Speuld met zijn beroemde Speulderbos of  Kasteel Staverden met zijn prachtige wandelpaden en de witte Pauwen.  Boerderij Ruimzicht is gelegen in het buitengebied van het Veluwse plaatsje Uddel in de Gemeente Apeldoorn. De boerderij is op loopafstand van het bekende Uddelermeer, het Bleekermeer, het Kroondomein 't Loo voor heerlijke wandelingen over de heide. Sinds kort loopt er door ons land het Uddelermeerpad (klompen pad) van 16 km. Deze brengt je langs vergeten paadjes en spannende doorsteekjes Op nog geen 2 kilometer ligt het KNHS centrum Ermelo. Voor een bezoek aan dorp of stad ben je slechts enkele kilometers verwijderd van Garderen, Elspeet, Nunspeet, Beekbergen, Vierhouten, Putten en Apeldoorn. 


Logeermogelijkheden

Bed & Breakfast Ruimzicht heeft verschillende logeeropties. Het huis heeft totaal 3 slaapkamers op de eerste etage 2 kamers met op de overloop een 2e toilet. Op de b.g een 1 persoon kamer. De kamers zijn voorzien van wastafels, fohn, TV, koffie/thee en gezellig zitje. Gratis Wifi.
Het is verboden om in de B&B te roken.


Ontbijt

's Morgens kun je een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse warme broodjes, vleeswaren, kaas, eigen gemaakte jam, vers geperst sinaasappelsap verse eitjes van eigen kippetjes.


Fietsverhuur


Er kunnen fietsen of een tandem voor je geregeld worden! 

Eigenschappen

Soort gebouw: boerderij

Soort accommodatie: logies en ontbijt

Terras: ja

WiFi: ja

Rustig gelegen: ja

Roken: Rookvrije kamers

Toegankelijk voor gehandicapten: nee

2 persoons voorkamer per nacht: €67,50

2 persoons achterkamer per nacht: €67,50

1 persoon kamer per nacht: €47,50

(De prijzen zijn inclusief ontbijt en toeslagen)

Rookvrije kamers: ja

Douche voor algemeen gebruik: ja

Koffie/Theevoorzieningen: ja

Fraai gelegen: ja

Verhuur fietsen: ja

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!