Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

De Witte Hoeve 

Binnen een uitgestrekt net van fiets-, men-, ruiter- en wandelpaden, ligt een kleine, gemoedelijke en gastvrije pleisterplaats die kamers met eigen douche en toilet verhuurt en een aparte zitkamer heeft voor de gasten. Er zijn ook stallen om paarden te laten overnachten.


Contactinformatie

Pleisterplaats De Witte Hoeve / Groepsaccommodatie Het Koetshuis

Brouwersweg 30, Hoenderloo

055 378 2012

de.wittehoeve@hetnet.nl

Website


Korte beschrijving

Midden op de mooie Veluwe, nabij Het Nationale park De Hoge Veluwe, Paleis Het Loo (12 km), Nationaal park Veluwezoom, Pretpark De Julianatoren (12 km), Burgers Bush (15 km), Open Luchtmuseum (15 km), ligt De Witte Hoeve. Een kleine, gastvrije en gemoedelijke Pleisterplaats, een vakantieverblijf voor fietser, menner, ruiter en wandelaar.


Lange beschrijving

Pleisterplaats De Witte Hoeve is een paardenhotel in Hoenderloo op de Veluwe. Het gezellige dorp op de Veluwe ligt temidden van de bossen waar je veel ruiterroutes zult vinden. De Pleisterplaats heeft kamers met douche en toilet op basis van logies/ontbijt. Ook is er halfpension mogelijk. Er is een gezellige zitkamer met TV en open haard. De tuin met vijverpartij beschikt over diverse zitjes. Zelf meegebrachte etenswaren/drinken kun je zowel binnen als buiten nuttigen. Voor meegenomen paarden zijn er paardenstallen en weides. En belangrijk voor o.a. paarden: In de zomer weinig of geen last van dazen e.d.

Groepsaccommodatie Het Koetshuis is onderdeel van Pleisterplaats De Witte Hoeve. De accommodatie kan 14 personen huisvesten en bestaat uit een zit/eetkamer met open haard, TV, CD-speler en een goed uitgeruste keuken. Er zijn zowel 2 als meerpersoonskamers, die allen voorzien zijn van douche en toilet. Er is een gezamenlijke zitkamer met tv en open haard. 

Van maandag tot vrijdag mogelijkheden van 2 tot 22 personen (over 8 kamers). Van vrijdag tot maandag mogelijkheden van 2 tot 8 personen (4 x 2 persoonskamers).

Eigenschappen

Restaurant: voor gasten

Terras: ja

Tuin: ja

Accommodatie op verdieping: ja

Tweepersoonskamers: 2

3/4 Persoonskamers: 1

6-persoonskamers: 2

Kookgelegenheid voor groepen: ja

Ontbijt: continentaal ontbijt

Weekverhuur: ja

Weekendverhuur: ja

Midweekverhuur: ja

Openhaard: ja

Tuinstoelen: ja

Woonkamer: aantal

Kookgerei aanwezig: ja

Bestek aanwezig: ja

Vriezer of vriesvak: ja

Rustig gelegen: ja

In/bij bos: ja

In/bij natuurgebied: ja

In/bij wandelgebieden: ja

Roken: volledig rookvrij

Fietsenstalling: afsluitbaar

Wandelroutes: ja

Week vanaf: €1000,00

Weekend vanaf: €630,00

Midweek vanaf: €740,00

Groepen: ja

Volwassenen: ja

Overige sporten: paardrijden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!