Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Gastenverblijf Het Heertje

In de tuin van het huis aan de Chopinlaan 41 staat een tuinhuisje genaamd ‘Het Heertje’. In dit gastenverblijf vind je wat je zoekt: een rustige plek om te verblijven wanneer je de stad bezoekt, een plekje waar je kunt werken en voorbereiden wanneer je voor je werk in de stad moet zijn of een uitvalsbasis voor mooie fietstochten en verkenning van de Veluwe.


Contactinformatie

Gastenverblijf Het Heertje
Chopinlaan 41, Apeldoorn

06 22243138 / 06 20939914

Website


Verblijf

Het Heertje heeft 2 tweepersoonsbedden, een op de begane grond en een op de balkonvloer. Deze B&B biedt dus ruimte aan vier volwassenen maar is ook heel geschikt voor een gezin met kleine kinderen.

In de zithoek vind je een tv, dvd-speler, audio en diverse boeken en spellen. Er staat ook een eethoek waaraan je gezellig kunt tafelen met je vrienden of familie. De keuken in Het Heertje is voorzien van alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden: gaspitten om te koken, een magnetron, koelkast en natuurlijk het benodigde keukengereedschap.


Voorzieningen

In de directe omgeving zijn er ontzettend veel mogelijkheden om eropuit te gaan. Wandelingen in het Loo bos zijn erg de moeite waard. De eigenaar van deze B&B gaat graag met je mee om samen te wandelen en laat je graag de mooiste plekjes van dit unieke stuk bos in Nederland zien. Het Heertje biedt bovendien verschillende mogelijkheden aan om met een fikse korting te genieten van een uitgebreid diner in een restaurant of om stoom af te blazen in de sauna.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!