Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Het Oude Kantongerecht

B&B Het Oude Kantongerecht ligt midden in het centrum van Apeldoorn. Via het statige trappenhuis zijn de vijf kamers op de eerste en tweede verdieping te bereiken. De kamers zijn comfortabel en met smaak ingericht. 


Contactinformatie

Het Oude Kantongerecht
Stationsstraat 168, Apeldoorn
+31 (0)55 526 55 00
website


Kamers

Via het statige trappenhuis zijn de vijf kamers op de 1e en 2e verdieping te bereiken. De kamers zijn comfortabel en met smaak ingericht met twee eenpersoons boxsprings, een comfortabel zitje met bureau en tv en een keukenblokje voor koffie en thee. De douche- en toiletfaciliteiten worden gedeeld per verdieping. Daarnaast is er nog een gemeenschappelijke eetkamer met compleet ingerichte keuken.

Het ontbijt wordt maandag t/m zaterdag geserveerd in de brasserie en met mooi weer in de zonnige stadstuin. Op zondag wordt het ontbijt in de eetkamer voor je klaargezet.


Voorzieningen

Het Oude Kantongerecht is een karakteristieke B&B en Brasserie aan het Marktplein in Apeldoorn. Dit rijksmonument heeft tot 2005 dienst gedaan als kantongerecht en bevat nog de originele details en de charme van vroeger. 

Sinds 2007 is de locatie een leer- en werkbedrijf voor mensen met een verstandelijke beperking en is onderdeel van Stichting de Passerel. De kamers zijn dan ook allemaal voorzien van een kunstwerk van één van de cliënten.

Eigenschappen

Rolstoeltoegankelijk: nee

In het centrum: ja

Roken: niet toegestaan

Huisdieren: niet toegestaan

Eigen badkamer: nee

In/bij stedelijk gebied: ja

In/bij museumgebied: ja

Eigen parkeerterrein: nee

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!