Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Villa Sonnevanck

De prachtige Jugendstil villa heeft de status van rijksmonument en wordt met veel liefde onderhouden. Bed en Breakfast Villa Sonnevanck is gelegen aan de rand van het centrum in de Parkenbuurt die de status heeft van beschermd stadsgezicht. 


Contactinformatie

Villa Sonnevanck
Deventerstraat 33, Apeldoorn
+31 (0)6 2434 8425
website


Kamers

Deze B&B is onlangs uitgebreid met meerdere kamers, waaronder ook een suite met open haard! De kamers beschikken over heerlijke bedden, gratis Wifi, flatscreen-tv met digitale zenders en koffie- en theefaciliteiten. Bovendien zijn alle 7 kamers en de suite prachtig ingericht. In sommige kamers kun je ontspannen in een zithoek. Verder zijn twee kamers voorzien van eigen badkamer, bij de rest van de kamers deel je deze met andere gasten.


Voorzieningen

Villa Sonnevanck is een gezellig en gastvrij B&B adres in Apeldoorn, gelegen in het groene hart van Nederland, de Veluwe. In de ontbijtkamer is gratis koffie en thee. ’s Morgens serveren Joke en Reinder hier het lekkerste ontbijtje van Apeldoorn; vers gebakken brood, vers fruit en veel lekkers op tafel, teveel om op te noemen! Op de oprit zijn parkeerplaatsen en je mag je trouwe viervoeter gewoon meenemen.

In het hart van Apeldoorn is een overdekt winkelcentrum, een schouwburg, het CODA museum, een nieuwe bioscoop, een filmhuis en veel gezellige terrasjes! Er is een Jugendstil route die je kunt volgen door centrum en Parkenbuurt. Je hoeft je hier niet te vervelen!

Eigenschappen

Gratis Wifi: ja

Eigen parkeerterrein: ja

Gratis parkeren: ja

Extra bed: nee

Kinderbed: nee

In het centrum: ja

Roken: niet toegestaan

Huisdieren: toegestaan

In/bij stedelijk gebied: ja

In/bij museumgebied: ja

Terras: ja

Tuin: ja

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!