Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Bevrijdingsfestival Apeldoorn

Woensdag 5 mei 2020 | Zwitsal Apeldoorn

Op 5 mei vieren we de vrijheid! Het Zwitsalpark in Apeldoorn wordt weer omgetoverd tot de festivallocatie van Bevrijdingsfestival Apeldoorn.  Er is onder andere een foodcourt met foodtrucks, een kinderdorp en een waar reuzenrad!

Apeldoorn viert bevrijdingsdag 

Op woensdag 5 mei is het tijd voor de vierde editie van bevrijdingsfestival Apeldoorn! Na drie succesvolle edities en een editie die vorig jaar geen doorgang kon vinden, wordt er dit jaar nóg groter uitgepakt! Er is bijvoorbeeld een waar kinderdorp gecreëerd en is de muziek zowel binnen, als buiten! Het overheerlijke eten van de verschillende foodtrucks zorgen ervoor dat je de hele dag met een volle maag kan dansen! Van 12.00 tot 23.00-00.00 uur. Gratis toegang!


Drie podia

Dit jaar vier je de vrijheid op het Bevrijdingsfestival met drie podia waar muziek wordt gespeeld voor jong en oud! Op het hoofdpodium zijn live bands te vinden. De Drieslag wordt omgetoverd tot ‘de Loods’ waar de danceliefhebbers uit de voeten kunnen! In deze 'loods' worden de nieuwste dancehits gedraait, maar natuurlijk ook de echte klassiekers! Verder is er een talentpodium, waarop aanstormende artiesten uit Apeldoorn en omstreken optreden. Kortom, voor ieder wat wils.


Programma

Het programma is nog niet bekend gemaakt.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!