Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Internationaal Craft & Bierfestival Apeldoorn 

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september - Zwitsal

Het Internationaal bierfestival is terug maar in een nieuw jasje, nieuwe locatie en nieuwe naam.  Reserveer alvast het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september in je agenda! 

Craft Beer 

Maak tijdens dit festival kennis met Craft Beer, ofwel bieren die worden gebrouwen door kleine brouwerijen en ambacht hoog in hun vaandel hebben. Dertig van dit soort brouwerijen zijn aanwezig tijdens deze eerste editie van het Craft Bierfestival . Proef pure ingrediënten en unieke smaken  tijdens deze ambachtelijke bierproeverij. Meer dan 60 verschillende bieren om te proeven! 

 


Meer dan bier! 

Het  Internationaal Bier & Crafts festival is meer dan alleen bier.  Een lokale destilleerderij is aanwezig met koffie. Ben jij meer een wijnliefhebber? Dan is dit evenement ook zeer geschikt voor jou: er zijn diverse wijnhuizen waar je kunt genieten van een heerlijke glas wijn of sluit aan bij één van de proeverijen.  

Voor alle foodliefhebbers: buiten vind je grote smokers staan waarop vleesproducten worden bereid . Of ontdek samen met een professional het vak van ambacht: Van het bakken van een brood tot het samenstellen van je tapenadeplank. Ben jij meer van kant-en-klaar? Er zijn diverse foodtrucks aanwezig met o.a. ambachtelijke burgers en overheerlijke verse patatjes. 


Kidsproof 

Ook kinderen zijn van harte welkom op het festival.  De organisatie pakt uit met een aantal leuke activiteiten waaronder het brouwen van limonade en het maken van je eigen ambachtelijke keukenschort.  

Het evenement vindt zowel binnen als buiten plaats. 


Meer informatie

  • Datum : zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019
  • Tijden: 13.00 - 19.00 uur
  • Locatie: Zwitsal Apeldoorn, Vlijtseweg 118 
  • Toegang: gratis

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy