Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nieuw op de evenementenkalender: Biergarten Apeldoorn

Vrijdag 1 en zaterdag 2 mei 2020 | SOAP, Zwitsal

Dit evenement is afgelast vanwege het coronavirus.

 

Veel speciaalbieren, heerlijke gerechten, cocktails en ongedwongen gezelligheid! Op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei 2020 is het tijd voor de allereerste editie van Biergarten Apeldoorn. De opening van Biergarten wordt georganiseerd bij en in samenwerking met SOAP in Apeldoorn.


Biergarten & Borrelfabriek

De Biergarten is ingedeeld in twee gedeeltes. In de grote Biergarten kun je buiten met vrienden genieten van foodtrucks, chillspots, speciaalbier barren, cocktails, wijnen en fijne (live) muziek. In het tweede gedeelte, de Borrelfabriek, kun je lekker layback genieten van vinyl muziek en bieren.


Meedoen?

Biergarten Apeldoorn werkt met lokale DJ’s en foodtrucks. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar info@trophiesevents.nl. Deze borrel 2.0 vindt plaats op vrijdag 1 & zaterdag 2 mei bij SOAP Apeldoorn. Op vrijdag 1 mei zijn de deuren geopend van 16.00 tot 00.00 uur en vindt de vrijdagmiddagborrel plaats en zaterdag 2 mei beginnen ze wat eerder, namelijk van 13.00 tot 00.00 uur. Het is gratis toegankelijk voor alle leeftijden!


Praktische informatie

  • Vrijdag 1 mei – 16.00 tot 00.00 uur
  • Zaterdag 2 mei – 13.00 tot 00.00 uur
  • Gratis entree

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!