Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Speciaalbierproeverij Hopdonders bij Mansion24

Zaterdag 26 januari 2023 | Mansion 24, Apeldoorn Binnenstad

Op zaterdagmiddag 28 januari a.s. organiseert Hopdonders, de speciaalbierwinkel van Apeldoorn, een bierproeverij bij Mansion24 op het Leienplein. Vanaf 16:00 kun je diverse speciaalbieren proeven en geven de mannen van Hopdonders een toelichting. 


Hopdonders x Mansion24 

Hopdonders, met een winkel aan de Koninginnelaan, is specialist in speciaalbier. Tijdens de proeverij op 28 januari in Mansion24 kun je in twee uur genieten van bijzondere speciaalbieren. Ook een alcoholvrije variant behoort tot de mogelijkheden. Deelname bedraagt € 20,-  per persoon.

Robin Batens, eigenaar Mansion24: “Deze samenwerking met Hopdonders sluit aan bij onze visie. We zijn beiden bedrijven die staan voor ambacht, service en kwaliteit en samen versterken wij het Apeldoornse product.” Verzekerd zijn van een plekje? Reserveren is mogelijk via cafe@mansion24.com.

Meer informatie >>
 

Over Mansion24 
Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein in de binnenstad van Apeldoorn. Mannenkleding, accessoires, kapper, platenwinkel en café worden onder één dak gepresenteerd. De winkel is zeven dagen per week open. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!