Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Bijzonder vergaderen

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Apeldoorn?
Je vindt hier de meest inspirerende en vernieuwende locaties voor een geslaagde bijeenkomst voor jouw bedrijf of organisatie.
Hieronder vind je een selectie van Apeldoorn's meest bijzondere vergaderlocaties.

DUURZAAM VERGADEREN

Een inspirerende omgeving is een belangrijke factor voor het organiseren van een succesvolle bijeenkomst voor jouw organisatie... En wat is er meer inspirerend dan duurzaamheid? Je vindt in Apeldoorn diverse congres- en vergaderlocaties met duurzaamheid hoog in het vaandel. Van midden in de natuur tot een lunch met uitsluitend ingrediënten uit de achtertuin van de Veluwe; Apeldoorn beschikt over een divers aanbod duurzame vergaderlocaties.

Duurzaam vergaderen apeldoorn

GOUDEN TIP: CITY LOUNGE APELDOORN

City Lounge is één van de meest bijzondere vergaderlocaties van Apeldoorn. Voorheen was in dit pand een bank gevestigd, maar tegenwoordig vind je in de voormalige bankkluizen prachtige exclusieve ‘private’ wijnkelders welke omsloten worden door fraaie loungeruimten. In deze sfeervolle ruimten is alles zorgvuldig op elkaar afgestemd: laat je verrassen door de opstelling, de gebruikte materialen, kleuren en achtergrondmuziek. De City Lounge ademt de sfeer van trendy lounge clubs in wereldsteden zoals Amsterdam, New York of Parijs. City Lounge Apeldoorn biedt plaats aan groepen van 15 tot wel 300 personen en heeft een fijne centrale ligging ten opzichte van het centraal station.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!