Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Het is voorjaar: haal een mooi bloemetje in huis!

In deze tijd is het éxtra belangrijk om het thuis knus te maken, dus haal een bloemetje in huis! Hiermee steek je onze lokale bloemisten ook nog 's een hart onder de riem. En wil je de deur niet uit, dan worden ze gewoon bij jou thuisbezorgd. Bekijk bij welke lokale ondernemers jij terecht kan voor een mooie bos bloemen.

Amsterdamse Bloemenmarkt

Bij de Amsterdamse Bloemenmarkt aan de Asselsestraat kan je nog steeds terecht voor prachtige boeketten en mooie planten. Leuk om iemand mee te verrassen!


Bloemendok

Bloemendok Apeldoorn stelt vanuit haar winkel in de Nettenfabriek prachtige boeketten voor jou samen. Bloemendok is van woensdag t/m zaterdag geopend en bezorgt jouw boeketten ook aan huis.


Bloemensteeg Hoofdstraat

De Bloemensteeg aan de Hoofdstraat heeft een prachtig assortiment aan bloemen en planten. De winkel is geopend, maar als je liever de deur niet uit wilt kan je jouw bos bloemen ook thuis laten bezorgen.


Bloemisterij Labberton

Bloemisterij Labberton is een allround bloemist waar je terecht kan voor élke gelegenheid. Met gepaste maatregelen is hun winkel nog gewoon geopend, maar je kan ook gebruik maken van de bezorgservice!


Bloemisterij Melia

Bloemisterij Melia heeft een nieuwe webshop geïntroduceerd, dus je kan ook hier nu je bloemetje bestellen en thuis laten bezorgen! En wil je iemand verrassen? Bestel er dan een mooie vaas of doos bonbons bij. De winkel van Bloemisterij Melia is ook geopend, dus je kan ook hier terecht voor een mooie bos bloemen.


Bloemsierkunst Daan Meurs

Iemand verrassen of wat kleur in huis aanbrengen? De winkel van Bloemsierkunst Daan Meurs is – met gepaste maatregelen – gewoon geopend. Ook kan je in hun webshop terecht voor een uitgebreid assortiment aan boeketten.


Bloemsierkunst Wim van Munster

Ook bij Bloemsierkunst Wim van Munster bezorgen ze de bloemen in deze tijd met liefde bij jou aan huis. En wil je toch even een kijkje nemen in de winkels, dan is dat ook mogelijk!


Bloemenmagazijn Margriet

Neem voor een fleurig boeket of een mooie kamerplant een kijkje in de winkel of op de website van Bloemenmagazijn Margriet. De winkel is nog gewoon geopend, maar jouw bestelling wordt ook in en rondom Apeldoorn bezorgd. En wil je iemand een hart onder de riem steken? Laat dan een boeket mét ambachtelijke chocolade van atelier Bijzondere bonen bij diegene thuisbezorgen!


De Eeuwige Lente

Haal de ‘eeuwige’ lente in huis! Om wat kleur aan te brengen in deze gekke periode kan je nog steeds terecht in de winkel of in de webshop voor prachtige boeketten.


Flora Design

Flora Design biedt een ruim assortiment aan prachtige bloemen, planten en accessoires. De winkel is geopend, maar het is wegens de omstandigheden nu ook mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen!


Geert Wassink Bloemen

Geert Wassink Bloemen staat elke maandag, woensdag en zaterdag op diverse markten in Apeldoorn. Breng je liever even geen bezoekje aan de markt, dan kan je nu ook gebruik maken van de nieuwe bezorgservice. Stuur een appje met jouw wensen en haal voor jezelf of voor iemand anders een leuk bloemetje in huis.


Gorkink

Ook Gorkink brengt kleur bij jou in huis in deze rare tijden! Bestel jouw boeket via onderstaande gegevens of neem even een kijkje in de winkel.  


Intratuin

De Intratuin is - met aangepaste maatregelen - nog gewoon geopend, dus ook bij de bloemenafdeling kan je terecht om wat moois voor in huis te scoren. Je kan hier terecht voor o.a. kamerplanten, boeketten en accessoires.


Meesterlijk Geschikt

In de webshop van Meesterlijk Geschikt kan je terecht voor kleurrijke boeketten die bij jou worden thuisbezorgd. En nóg leuker: op zaterdag 9 april kan je terecht bij de Drive Thru op het Zwitsal terrein om een prachtig Moederdagboeket van Meesterlijk Geschikt te scoren.

Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem


Bloemen kopen op de markt

Ook op de warenmarkt vind je de meest prachtige boeketten en exemplaren! Er is op diverse dagen markt in Apeldoorn. Voorlopig zijn de bloemen- en plantenkramen iedere zaterdag te vinden op het Raadhuisplein.


Geef een tip door

Heb jij een tip voor dit lijstje? Mail 'm dan naar redactie@apeldoornmarketing.nl.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!