Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

 Haal een mooi bloemetje in huis!

In deze tijd is het éxtra belangrijk om het thuis knus te maken, dus haal een bloemetje in huis! Hiermee steek je onze lokale bloemisten ook nog 's een hart onder de riem. En wil je de deur niet uit, dan worden ze gewoon bij jou thuisbezorgd. Bekijk bij welke lokale ondernemers jij terecht kan voor een mooie bos bloemen.

Amsterdamse Bloemenmarkt I Asselsestraat

Bij de Amsterdamse Bloemenmarkt aan de Asselsestraat kan je nog steeds terecht voor prachtige boeketten en mooie planten via het afhaalloket. Leuk om iemand mee te verrassen!


Artifleur bij Edwin Winkelcentrum De Maat 

Artifleur heeft een handige  website waar je bloemen kunt bestellen of laten bezorgen. 


Bouqetterie de Eglantier I Winkelcentrum Eglantier 

Je kan buiten nog steeds terecht voor prachtige boeketten. 


De bloemenwinkel by Marilene I Mercatorplein 

Mooie verse bloemen, die ruik je in de bloemenwinkel! Bekijk de online shop! 


Bloemendok I Nettenfabriek 

Bloemendok Apeldoorn stelt vanuit haar winkel in de Nettenfabriek prachtige boeketten voor jou samen. Bel of bestel online een boeket! 


Bloemensteeg Hoofdstraat I Apeldoorn Binnenstad 

De Bloemensteeg aan de Hoofdstraat heeft een prachtig assortiment aan bloemen en planten. De winkel is geopend, maar als je liever de deur niet uit wilt kan je jouw bos bloemen ook thuis laten bezorgen.


Dorien bloemen & cadeau's I Winkelcentrum t Fort 

Bloemen maar ook leuke woonaccesoires kun je scoren bij Dorien! 


Bloemisterij Melia I Talingweg 

Bloemisterij Melia heeft een nieuwe webshop geïntroduceerd, dus je kan ook hier nu je bloemetje bestellen en thuis laten bezorgen! En wil je iemand verrassen? Bestel er dan een mooie vaas of doos bonbons bij. 


Bloemsierkunst Daan Meurs I Badhuisweg 

Iemand verrassen of wat kleur in huis aanbrengen?  Bloemsierkunst Daan Meurs is – met gepaste maatregelen – gewoon geopend. Ook kan je in hun webshop terecht voor een uitgebreid assortiment aan boeketten.


Van Beest bloemen & planten I Winkelcentrum Anklaar

Bij Van Beest worden de bloemen groots ingekocht op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn de bloemen altijd betaalbaar en vers.


Bloemsierkunst Wim van Munster I Koninginnelaan 

Ook bij Bloemsierkunst Wim van Munster bezorgen ze de bloemen in deze tijd met liefde bij jou aan huis. Of ben je in de buurt? Voor de winkel staan diverse boeketten. 


Bloemenmagazijn Margriet I Shubertplein

Neem voor een fleurig boeket of een mooie kamerplant een kijkje in de winkel of op de website van Bloemenmagazijn Margriet. De winkel is aangepast geopend, maar jouw bestelling wordt ook in en rondom Apeldoorn bezorgd. En wil je iemand een hart onder de riem steken? Laat dan een boeket mét ambachtelijke chocolade van atelier Bijzondere bonen bij diegene thuisbezorgen!


De Eeuwige Lente I Apeldoorn Binnenstad 

Haal de ‘eeuwige’ lente in huis! Om wat kleur aan te brengen in deze gekke periode kan je nog steeds in de webshop voor prachtige boeketten.


Flora Design I Deventerstraat

Flora Design biedt een ruim assortiment aan prachtige bloemen, planten en accessoires. Ontdek het assortiment op hun website en laat je bestelling thuis bezorgen! is te laten bezorgen!


Gorkink I Asselsestraat

Ook Gorkink brengt kleur bij jou in huis in deze rare tijden! Bestel jouw boeket via onderstaande gegevens of bekijk aan de deur welke mogelijkheden er zijn. 


Bloemenmagazijn Magriet I Shubertlaan 

Deze winkel is actief sinds 1974! Wil je wat bestelllen dan kan dat aan de deur waar ze je bestelling aannemen of bestel online! Bestellen per telefoon, mail kan natuurlijk ook! Afhalen en bezorgen is mogelijk. 


Intratuin I Voorwaarts 

De Intratuin is gesloten maar online bestellen is wel mogelijk. En zie je iets op de site wat je niet kunt bestellen? Neem dan contact op via het formulier op de site, dan gaan ze voor je ze na welke mogelijkheden er wel zijn. Je kan hier terecht voor o.a. kamerplanten, boeketten en accessoires.


Meesterlijk Geschikt

In de webshop van Meesterlijk Geschikt kan je terecht voor kleurrijke boeketten die bij jou worden thuisbezorgd.


Geef een tip door

Heb jij een tip voor dit lijstje? Mail 'm dan naar redactie@apeldoornpartners.nl


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!