Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Wandeltip! Het Blotevoetenpad bij Buitenpost in Twello

Geniet met je blote voeten van een 2,5 kilometer lang pad vol gras, modder, de leemkuil, water, zon en regen!

Het Blotevoetenpad

Loop 2,5 kilometer op je blote voeten over het landgoed van Buitenpost! Op het blotevoetenpad ontdek je de natuur op een avontuurlijke manier en voel je het gras, de modder en het zand tussen je tenen. Leuk voor jong, leuk voor oud! Het Blotevoetenpad op Buitenpost leidt je langs verschillende obstakels. Balanceer op het wilgenpad, loop door het moeras, vind je weg door het bamboebos en maak de schat buit op het schateiland.

Nadat je het Blotevoetenpad hebt gelopen, rust je lekker uit in ‘De Groene Huiskamer’. Dit is het Bar- en Kasrestaurant op Buitenpost waar je binnen tussen de exotische planten zit of buiten naast de speelweide geniet van de zon. Het Blotevoetenpad is het perfecte uitje voor het gezin, voor avontuurlijke ‘grote kinderen’ of voor een feestje. 


Faciliteiten

Voordat je het blotevoetenpad betreedt, heb je de mogelijkheid om waardevolle spullen in een kluisje op te slaan. Na afloop kun je genieten van een heerlijke lunch in het kasrestaurant van  Buitenpost of even snuffelen in de streekwinkel! Meer informatie >>


Tickets & prijzen

De ticketprijs voor het Blotevoetenpad bedraagt € 5,- en voor kinderen tot en met drie jaar is dit zelfs gratis. Een ticket voor het Blotevoetenpad koop je ter plekke bij de receptie op het landgoed (bij de ingang).


Openingstijden & Contact

Adresgegevens

Buitenpost
Rijksstraatweg 17A
7391 MH Twello

Plan je route >>

Openingstijden

Maandag – gesloten
Dinsdag – gesloten
Woensdag – 10u tot 16u
Donderdag – 10u tot 16u
Vrijdag – 10u tot 16u
Zaterdag – 10u tot 16u
Zondag – 10u tot 16u

Het Blotevoetenpad is geopend op alle vakantie- en feestdagen! Heb je een vraag het over Blotevoetenpad in Twello? Stuur een mailtje naar Buitenpost >>

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!