Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Borrelen in Apeldoorn

Borrelen, dat doen we graag in Apeldoorn. Met echt Apeldoorns bier op de tap, is borrelen in Apeldoorn geen probleem. De stad is rijk aan cafés voor een borrel, een biertje, darten of poolen. De cafés pakken regelmatig uit met livemuziek! 

Kingstreet Lounge

In Kingstreet Lounge - Bilderberg Hotel De Keizerskroon - geniet je in een huiselijke en warme sfeer van Wines & Bites. Proeverijen van regionale producenten zoals de prijswinnende worsten en hammen van Slagerij Broekhuizen, regionale kazen en huisgemaakte lekkernijen. Deskundige adviezen, een uitgebreide selectie wijnen en het feit dat je alle wijnen ook per half glas kunt bestellen maken dat je heerlijk geniet van bijzondere wijn- en spijscombinaties. Op alle zondagmiddagen kun je bij de Keizerskroon terecht voor een uitgebreide proeverij voor 2 personen en een glas Prosecco van het huis.


 

Uitagenda cafés & podia

Cafés en podia in Apeldoorn presenteren ieder weekend de leukste liveoptredens en feestjes. Van jazz tot blues en techno tot salsa; Apeldoorn is van alle markten thuis! Bekijk de uitagenda cafés en podia.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy