Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Buitenfilms bij Gigant 

7 x Topfilms kijken in de buitenlucht 

Vanaf vrijdag 12 juli start Gigant met een serie van zeven filmvertoningen in de buitenlucht! Op het Van Reekumplein tussen Gigant en Coda kun je terecht in de buitenbios. De buitenfilms starten doorgaans om 22:00 uur. Het kan zijn dat de film iets later start, het tijdstip van schemering verschilt namelijk per dag. Tickets voor de buitenfilms zijn te verkrijgen bij de kassa van de Gigant en online en kosten € 8,50 per stuk. 


Programma

De titels van juli zijn inmiddels bekend. De films die in de maand augustus in de buitenlucht worden gedraaid, zijn nog niet bekend maar volgen zo snel mogelijk!


12 juli - Den skyldige

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

Meer informatie >>


19 juli - Let The Right One In

Oskar is een 12-jarig jongetje dat continu wordt geplaagd door twee bullebakken en het thuis ook niet makkelijk heeft met zijn gescheiden ouders. Op een dag ontmoet Oskar zijn nieuwe buurmeisje Eli en aarzelend worden de twee vrienden. Sinds ze naast Oskar en zijn familie is komen wonen, sterven plotseling een hoop mensen, maar niemand weet waarom, behalve Oskar,  want hij is verliefd op een vampier.

Meer informatie >>


26 juli - A casa tutti bene

Albo en Pietro vieren met hun talrijke familie hun 50-jarig huwelijk op het zonovergoten eiland Ischia. Als de boot vanwege sterke wind niet meer afvaart, moet de grote familie noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar doorbrengen en komt alle oud zeer en andere spanningen naar boven. A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

Meer informatie >>


Eten en drinken 

Dit jaar kun je tijdens de buitenfilm avonden uiteraard weer terecht bij de bar, die gevuld is met zomerse bieren, fijne wijnen en goed gevulde borrelplanken, geheel in smaak en stijl van de film op die avond.


Het regent! En nu?

Omdat de filmvertoningen plaatsvinden in de buitenlucht hoop je natuurlijk op stralend weer, maar het kan helaas toch voorkomen dat de buitenbios toch te maken krijgt met een lokale bui. Zonder tegenbericht op de website van Gigant en hun social media, gaan de voorstellingen ook bij een regenbui, gewoon door! 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy