Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Rondje Thermen Bussloo Christmas Night

Zaterdag 18 december 2021 | Start en finish: nabij Pitch&Putt Golf Bussloo

In 2018 is voor het eerst een magisch verlichte ‘Christmas Night’ walk en run georganiseerd op Bussloo. En het was in alle opzichten magisch! Dit jaar wordt op zaterdag 21 december de derde editie van Christmas Night Rondje Thermen Bussloo georganiseerd.

Wandelen of hardlopen

Je kunt kiezen uit een route van 3 of 7,5 kilometer, zowel voor wandelen als hardlopen. De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes. Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je naar prachtige muziek en koren en kun je indien gewenst even bijkomen bij de koek en zopie-tent. Na afloop kun je bij Strandhuys De Enk de gezellige afterparty nog even bezoeken.

Bij het hardlopen is er sprake van een tijdwaarneming en de uitslagen worden opgenomen in hardloopuitslagen.nl. Je krijgt daarbij een persoonlijke finishfoto en een certificaat! Bovendien ontvangen de drie eerst aankomenden op beide afstanden(dames en heren) een kerstpakket. De wandeldeelnemers ontvangen ook een chip en startnummer, zodat ook zij hun deelname later kunnen terugvinden! De routes (3 of 7,5 km) gaan geheel over de verkeersvrije fietspaden.


Nieuwe startlocatie

Vanaf de editie in 2022 is de start- en finish bij Strandhuys de Enk op recreatiegebied Bussloo. Deze locatie biedt naast een prachtig horecagedeelte met groot terras en binnengedeelte ook voldoende toiletruimte (6 dames, 3 herentoiletten) ook een bewaakte bewaartent voor waardevolle spullen. Daarnaast is het er heerlijk nagenieten op het mooie strand (terras) van Bussloo.

Plan je route >>


Praktische info

  • Datum: zaterdag 18 december 2021
  • Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur
  • Locatie: recreatiegebied Bussloo, start en finish nabij Pitch&Putt Golf Bussloo.
  • Inschrijfgeld bedraagt € 12,50.
  • Parkeren kost € 3,- en kan via ingang 3 bij Bussloo. Uitrijkaarten zijn online verkrijgbaar en op het evenement zelf.
  • Meer informatie en inschrijven >>

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!