Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Cafe De Babbel tijdelijk kledingoutlet met topmerken

                  

 

Een kledingwinkel op het Caterplein? Jazeker! Café De Babbel pakt de komende tijd uit met De Babbel Outlet. Waar je normaliter terecht kunt voor een hapje en drankje kun je er vanaf vandaag terecht voor fijne merkkleding! 

Van café naar outlet

Jacco Thalen, eigenaar van De Babbel: ,,Stil zitten is niks voor ons. Daar zijn we te ondernemend voor. Deze outlet draaien we met het hele team. In de watten leggen zit in onze genen en middels een training van Bla Bla weten we inmiddels ook meer van retail en het verkopen van merken. De kleding en schoenen van de Babbel Outlet komen van vier Apeldoornse bedrijven: Bla Bla, Oxener schoen,  100% Voetbal en Capital. Zo helpen we elkaar als Apeldoornse ondernemers."


Breed assortiment voor mannen, vrouwen en kinderen 

De Babbel Outlet is groot opgezet en overzichtelijk ingericht door corners. Er is letterlijk voor ieder wat wils! 100% Voetbal heeft vele sportieve items  voor kinderen als volwassenen met o.a. merken als Nike en Hummel of scoor voor de kids bijvoorbeeld een PSG voetbaltenue van dit seizoen.

De Bla Bla afdeling bevat zowel een heren- als vrouwencollectie en diverse accessoires als caps en shawls.

 

In het midden van de winkel vind je mooie items van Capital tegen een fijne prijs. De collectie bevat onder meer winterjassen, shirts maar ook broeken van Calvin Klein. Om je outfit compleet te maken biedt Oxener schoenen een brede collectie voor zowel mannen als vrouwen.

Openingstijden outlet 

De Babbel Outlet is open van woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.


Babbel-Bij-Je- Thuis menu 

Vanzelfsprekend blijft het Babbel-Bij-Je-Thuis-menu bestelbaar online want ook de keukenbrigade blijft gewoon doordraaien. Bestellen kan via debabbel.bestelhier.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!