Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

De Cantharel neemt je mee naar buiten

Van der Valk Hotel - Cantharel Apeldoorn neemt je mee naar buiten! Er worden wandelingen georganiseerd voor de nieuwssgierige natuurliefhebber. Ook wordt er voor hotelgasten elke zaterdag een koetsrit te paard georganiseerd waarin je de zonsondergang tegemoet rijdt.


Wildwandeling

Een mooie interactieve wandeling van 1,5 uur in het nabijgelegen bosgebied. Hier komen herten, zwijnen, reeën en ander wild voor. We letten op de vele hoef- en pootafdrukken van deze dieren en onderzoeken ze. Een sporenkaart geeft veel informatie maar beter is nog om echte dierenpoten te gebruiken om een afdruk in het zand te maken. Hoe leven deze dieren eigenlijk en hebben ze ook vijanden? Welke dieren leven in groepen en welke apart? Hee, wat ruik ik hier voor geur en waarom poept een vos altijd midden op het pad? Waarom zijn er zoveel dode bomen in het bos en waarom staan er gekleurde strepen op de boomstammen?

Deze bijzondere wandeling wordt georganiseerd op 30 september, 21 en 28 oktober. Vertrek is om 16:00 uur vanaf 't Buitenhuisje. De kosten voor deze wandeling zijn € 5,00 p.p.

Aanmelden kan via de hotelreceptie, info@vandervalkapeldoorn.nl en 055-5414455. 


De Veluwe per koets

Voor hotelgasten wordt elke zaterdag een koetstocht op de Veluwe georganiseerd. Je rijdt de zonsondergang tegemoet en de kans is groot dat er onderweg zwijnen en reeën passeren. Onderweg wordt er mooi plekje gezocht voor een hapje en een drankje. Prijs: € 30,- p.p. 

Vertrektijden: 
Begin september: 19:00 uur
Vanaf 23 september: 18:30 uur
Vanaf oktober: 17:00 uur

Reserveren kan bij de receptie of via info@vandervalkapeldoorn.nl of 055-5414455. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!