Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Kidstip: De grote atletiek thuis challenge! 

 

Omnisport Apeldoorn is dit jaar voor de dertiende keer het strijdtoneel voor de Nederlandse Kampioenschappen Indoor Atletiek voor mannen en vrouwen. De AA Drink NK Atletiek zijn de indoorkampioenschappen waar sporthelden de strijd met elkaar aangaan voor de Nederlandse medailles. Dit jaar vindt deze wedstrijd - om bekende redenen -  zonder publiek plaats. Gelukkig kunnen Apeldoorners het NK Indoor Atletiek meebeleven vanaf de bank via een gratis live stream. Apeldoornse kids kunnen met de Apeldoornse Atletiek Thuis Challenge kennismaken met de sport.

 

 De grote atletiek thuis challenge! 

Speciaal voor de Apeldoornse kinderen is Apeldoornse Atletiek Thuis Challenge. Een leuke work-out en daarnaast leren kinderen wat meer over de sport. De challenge bevat vijf leuke work-outs en funfacts. Download de challenge >> 


Challenge gedaan? 

Heb jij de challenge gedaan? Download  jouw diploma >> 

Vond je het leuk om mee te doen? Neem dan eens een kijkje bij AV’34, de Apeldoornse atletiekclub.


Live stream 

Wil je zien hoe de echte atleten het doen? In het weekend van 20 en 21 februari strijden atleten om de titel tijdens het NK Indoor Atletiek in Omnisport in Aepldoorn. Je kan deze via een live-stream van Omroep Gelderland volgen op zaterdag 20 februari vanaf 16.30 en zoondag  21 februari  vanaf 15.50. Zo kom je ook te weten wie zich mogen plaatsen voor de Olympische Spelen. Behalve de wedstrijden zijn er interviews met spraakmakende gasten.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Meer atletiek 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!