Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Apeldoorn zoekt uitbreiding van enthousiaste Apeldoorners! 

 

Apeldoorn is op zoek naar versterking van het team van trotse en gastvrije Cityhosts. Cityhosts verwelkomen bijvoorbeeld gasten, beantwoorden vragen, delen citymaps uit en verwijzen naar andere evenementen, attracties en bezienswaardigheden. Kortom, echte gastheren en -vrouwen van én voor Apeldoorn.

Op dit moment zijn de cityhost actief op ruim 50 evenementen waaronder het EK Beachvolleybal, de Midwinter Marathon maar ook Spirit of Winter en Koningsdag. 

Een cityhost krijgt diverse gratis trainingen en uitjes aangeboden om de evenementen en de stad Apeldoorn zelf te beleven om er nòg meer over te kunnen vertellen. 

Ben jij die trotse Apeldoorner die het team Cityhosts komt versterken? Meld je dan aan! De groep Cityhosts hoopt een weerspiegeling te zijn van de Apeldoornse inwoners. Iedereen mag zich dus aanmelden.

Aanmelden? 

Join the team! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar cityhost@apeldoornmarketing.nl 

Meer informatie vind je ook op www.cityhostapeldoorn.nl 

Cityhost ben je op vrijwillige basis en alleen als je ouder dan 18 bent. Op jaarbasis word je circa 4 x op een evenement geplaatst. 

 

Elza is cityhost

Elza is cityhost. Cityhosts zijn aanspreekpunt bij evenementen en kunnen alles vertellen over de stad en het evenement waar ze zijn. Bij Elza zit het cityhostschap in haar bloed. Zelfs in haar vrije tijd is ze host van Apeldoorn.

“Ik help gewoon graag. Toen ik laatst een wielrenner hoorde vragen naar een B&B ben ik op hem afgestapt. Ik heb een plattegrond gezocht en de man vertelt waar hij kon overnachten.” Elza woont al 27 jaar in Apeldoorn dus ze weet een hoop plekken te vinden.

Elza zelf wordt ook al bijna een trekpleister. “Tijdens het WKBeach heeft iemand zelfs gevraagd of ie een foto van me mocht maken.” Aan herkenbaarheid hebben de cityhosts geen gebrek.

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!