Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

CITYHOST APELDOORN 

Vanuit Apeldoorn Partners coordineren wij het cityhostschap. Ruim 50 enthousiaste en trotse Apeldoorners zijn opgeleid tot Cityhost Apeldoorn. 
Cityhosts verwelkomen bijvoorbeeld gasten, beantwoorden vragen, delen citymaps uit en verwijzen naar andere evenementen, attracties en bezienswaardigheden. Kortom, echte gastheren en -vrouwen van én voor Apeldoorn. Op dit moment zijn we op ruim 45 evenementen in Apeldoorn actief. 

Een cityhost krijgt diverse gratis trainingen en dagjes uit aangeboden om de evenementen of de stad Apeldoorn zelf te beleven om er nòg meer over te kunnen vertellen. Ben jij die trotse Apeldoorner die het team cityhosts komt versterken? Meld je dan aan! De groep cityhosts hoopt een weerspiegeling te zijn van de Apeldoornse inwoners. Iedereen mag zich dus aanmelden.

Meer informatie >> 

 

Elza is cityhost

Elza is cityhost. Cityhosts zijn aanspreekpunt bij evenementen en kunnen alles vertellen over de stad en het evenement waar ze zijn. Bij Elza zit het cityhostschap in haar bloed. Zelfs in haar vrije tijd is ze host van Apeldoorn.

“Ik help gewoon graag. Toen ik laatst een wielrenner hoorde vragen naar een B&B ben ik op hem afgestapt. Ik heb een plattegrond gezocht en de man vertelt waar hij kon overnachten.” Elza woont al 27 jaar in Apeldoorn dus ze weet een hoop plekken te vinden.

Elza zelf wordt ook al bijna een trekpleister. “Tijdens het WKBeach heeft iemand zelfs gevraagd of ie een foto van me mocht maken.” Aan herkenbaarheid hebben de cityhosts geen gebrek.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!