Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Laatste kans! CODA Paper Art 2019 

Nog t/m zondag 27 oktober 2019 

Nog t/m zondag 27 oktober naar CODA Museum en ontdek papierkunst en -design tijdens Paper Art 2019. Elke twee jaar staat CODA Museum in het teken van het allerlaatste wat gemaakt is in de wereld van de papierkunst tijdens de tentoonstelling CODA Paper Art. De editie van 2019 toont het werk van 39 kunstenaars en ontwerpers, afkomstig van vijf continenten.


Speciaal werk voor CODA Paper Art

Verschillende van hen maken een nieuwe installatie, speciaal voor de moderne en ruime tentoonstellingsruimte van CODA. Ook zal van vele kunstenaars nog niet eerder vertoond of zelfs speciaal voor CODA Paper Art gemaakt werk te zien zijn. Van raadselachtige ruimtevullende werelden tot verfijnde sieraden, van kartonnen animaties tot levensgrote papierknipkunst.


Bezoek het vernieuwde CODA Café

Na een flinke verbouwing binnen CODA, was op vrijdag 28 juni de officiële opening van de vernieuwde entree, de winkel en het gloednieuwe café van CODA aan de Vosselmanstraat. En wauw, wát een transformatie heeft deze plek ondergaan! In het Café kan je bijvoorbeeld genieten van een heerlijke lunch, koffie of (munt)thee met gebak of een fijn glas wijn. De vriendelijke bediening, de open keuken en het prachtige interieur maken het een feestje om een bezoek te brengen aan deze nieuwe hotspot. 


Performances studenten ArtEZ in slotweekend

Ook tijdens de laatste weken van de tentoonstellingsperiode biedt CODA een zeer divers activiteitenprogramma. Studenten van de opleiding Muziektheater van ArtEZ uit Arnhem presenteren bijvoorbeeld, speciaal voor de Finissage, zaterdag 26 oktober een aantal muzikale theatrale performances. De studenten hebben zich laten inspireren door de verschillende kunstwerken in CODA Paper Art. Onder regie van theatermaker Carina Molier laten zij muzikale interventies, performances, installaties, soundscapes en korte voorstellingen zien. Ontdek bijvoorbeeld hoe een tweedimensionaal Paper Art-bos naar 3D gaat onder muzikale begeleiding. Ervaar hoe tien studenten op onverwachte locaties in CODA Museum kunst tot leven laten komen.


 

Kunstenaars editie 2019 

Luis Acosta * Daniel Agdag * Shitika Agrawal * Michaël Bolufer * Karolien Boucquaert * Nathalie Boutté * Erik de Bree * Helmie Brugman * Nai-Dan Chang * Fabien Daphy * Anne ten Donkelaar * Rosa Everts * Lucy Ganley * Katinka van Haren * Martijn Hesseling * Caroline Hofman * Genevieve Howard * Lebohang Kganye * Couzijn van Leeuwen * Warren King * Kensuke Koike * Jerry Kowalsky * Joris Kuipers * kunrad * Jelte van Lente * Erik van Maarschalkerwaard * Hil van Neer * Nintendo * Lenneke Overmaat * Gabi Rets * Michihiro Sato * Ferry Staverman * Gabriela Studer * Boris Tellegen * Hiu Tung Yip * Jan Eric Visser * Iulia Voitova* Seungbin Yang * Wilfredo Prieto * Barbara de Vries 


Contactgegevens

CODA Museum
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Plan mijn route

Bezoek website
 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!