Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

CODA Paper Art 2019 

 


ma 10 juni t/m zo 28 oktober 2019 

 Kom tussen 10 juni en 27 oktober naar CODA Museum en ontdek papierkunst en -design tijdens Paper Art 2019.Papier en karton zijn relatief eenvoudige en naar verhouding goedkope materialen.

Elke twee jaar staat CODA Museum in het teken van het allerlaatste wat gemaakt is in de wereld van de papierkunst tijdens de tentoonstelling CODA Paper Art. De editie van 2019 zal van 39 kunstenaars en ontwerpers, afkomstig van vijf continenten, recent werk van papier en karton tonen. Verschillende van hen maken een nieuwe installatie, speciaal voor de moderne en ruime tentoonstellingsruimte van CODA. Ook zal van vele kunstenaars nog niet eerder vertoond of zelfs speciaal voor CODA Paper Art gemaakt werk te zien zijn. Van raadselachtige ruimtevullende werelden tot verfijnde sieraden, van kartonnen animaties tot levensgrote papierknipkunst.

 


Opening maandag 10 juni 

Ontdek de pracht van papier tijdens de opening van CODA Paper Art in CODA Museum op 10 juni om 14.30 uur.
Meld je snel aan voor de opening >> 


Kunstenaars edite 2019 

Luis Acosta * Daniel Agdag * Shitika Agrawal * Michaël Bolufer * Karolien Boucquaert * Nathalie Boutté * Erik de Bree * Helmie Brugman * Nai-Dan Chang * Fabien Daphy * Anne ten Donkelaar * Rosa Everts * Lucy Ganley * Katinka van Haren * Martijn Hesseling * Caroline Hofman * Genevieve Howard * Lebohang Kganye * Couzijn van Leeuwen * Warren King * Kensuke Koike * Jerry Kowalsky * Joris Kuipers * kunrad * Jelte van Lente * Erik van Maarschalkerwaard * Hil van Neer * Nintendo * Lenneke Overmaat * Gabi Rets * Michihiro Sato * Ferry Staverman * Gabriela Studer * Boris Tellegen * Hiu Tung Yip * Jan Eric Visser * iulia Voitova* Seungbin Yang * Wilfredo Prieto * Barbara de Vries 


Contactgegevens

CODA museum
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Plan mijn route 

Bezoek website(s)
 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy