Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

CODA Museum

Hét cultuurhuis van Apeldoorn

Met een museum, bibliotheek, archief én een ExperienceLab is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn. Een bron van inspiratie op het gebied van literatuur, kunst en geschiedenis – midden in het hart van de stad. Ontdek de mooiste verhalen, beleef de geschiedenis van Apeldoorn en proef de cultuur.
 

CODA Museum

Het CODA Museum is de plek voor wisselende tentoonstellingen met moderne, beeldende kunst, hedendaagse mode- en kunstenaarssieraden van (inter)nationale ontwerpers en kunstenaars en kunst van en op papier. 

Ook thematische tentoonstellingen en presentaties die verhalen over de geschiedenis van Apeldoorn en omgeving maken een belangrijk onderdeel uit van de programmering. 

CODA Museum is een plek vol inspiratie, prikkeling en creativiteit.
 

Beleef CODA Bibliotheek

Geschiedenis, verhalen van en over mensen, inspiratie, kennis, verrassing en emotie, leven; een boek kan alles bevatten. CODA Bibliotheek biedt het allemaal. Inclusief luisterboeken, magazines, e-books en films. En wist je dat kinderen en jongeren tot 17 jaar gratis mogen lenen?

Naast de prachtige collectie in CODA Bibliotheek is er bovendien voor jong en oud van alles te beleven in CODA. Ontwikkel je vaardigheden, beleef onze geschiedenis, laat je verrassen en verken de toekomst.
 

Het archief van Apeldoorn

Het CODA Archief is het historisch documentatiecentrum van de stad Apeldoorn. CODA vervult de functie van gemeentearchief en bewaart ruim vijf kilometer aan archieven en vele meters beeldmateriaal.
 

CODA ExperienceLab

CODA ExperienceLab bestaat uit een Showroom in CODA Museum en diverse innovatielabs in de Makerspace in CODA Bibliotheek: met recycling-hubs in relatie tot fashion en plastic, een BiodesignLab, VR Lab en een FabLab.


Meer informatie

Bezoek de site van CODA Apeldoorn voor meer informatie over ticketprijzen en openingstijden.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!