Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Concours Hippique op Paleis Het Loo 

Zaterdag 19 en zondag 20 september 2020

Het voorterrein van Paleis Het Loo staat op zaterdag 19 en zondag 20 september geheel in het teken van de tweede editie van Concours Hippique Apeldoorn. Dit mooie paardensportevenement komt voort uit de welbekende Apeldoornse Ruiter- en Menkampioenschappen.


Nieuw concept

De Apeldoornse Ruiter- en Menkampioenschappen werden voor het eerst georganiseerd in 1963 en vormen sindsdien ieder jaar een hoogtepunt op de kalender van een groot aantal ruiters en menners. Sinds vorig jaar heeft de organisatie gekozen voor een nieuw concept op een nieuwe locatie met bijbehorende nieuwe naam, Concours Hippique Apeldoorn.Apeldoorns Kampioenschap

Concours Hippique Apeldoorn is opengesteld voor ruiters en menners die binnen en buiten de Gemeente Apeldoorn wonen. De in Apeldoorn woonachtige deelnemers strijden net als voorgaande jaren tegen elkaar om het Apeldoorns Kampioenschap. Nieuw op het programma is het verenigingskampioenschap waarbij de winnaar een mooi bedrag ontvangt voor de clubkas. Voor de allerjongste ruiters zijn er de zogeheten Bixie-rubrieken.


Fair op het Stallenplein

Gelijktijdig met het concours hippique wordt er op het Stallenplein een gezellige fair georganiseerd waar zowel paardenliefhebbers als niet-paardenliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Een bezoek aan de fair en de stallen is gratis. Voor toegang tot de tuinen geldt het reguliere entreetarief.


Meer informatie 

Website Concours Hippique >>

Paleis Het Loo 

Koninklijk park 1 I Apeldoorn 

Route >>


Koninklijk Apeldoorn

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!