Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Bestel een waardebon van jouw favoriete bedrijf 

Bied jouw favo restaurant geen bezorgmogelijkheid aan maar wil je ze wel een steuntje in de rug bieden? Koop dan een tegoedbon!

Je betaalt nu alvast een bepaald bedrag, ontvangt hiervoor een tegoedbon die je inlevert als je er daadwerkelijk gaat eten. 

 

Brasserie & Wijnbar Martins

Ook Brasserie Martins in de Paslaan zit met de handen in het haar en biedt met liefde cadeaubonnen aan. Schaf nu een bon aan en boek wanneer de tijd rijp is een tafeltje om weer als vanouds met gezelschap te genieten! Stuur een mailtje als je wilt weten wat de opties zijn. Betalen kan bij Martins via de pin of een Tikkie.


Eetcafé Fijn

Eetcafe Fijn komt met iets tofs: de terraspas. Over een aantal weken mogen ze de deuren (en het terras!) weer openen. Hoe fijn is het dan om te genieten op het fijne terras met alvast wat tegoed op zak? Als je nu je terraspas bestelt, levert dat je behoorlijk wat voordeel op! Je bestelt 'm eenvoudig via de link hieronder. 


Hotel et le Cafe de Paris

Geef een beleving cadeau! Ook Hotel et le Cafe de Paris biedt je de mogelijkheid om een lekkere lunch, diner of een borrel cadeau te geven! Dit valt natuurlijk altijd in de smaak en de ontvanger van de bon kan zelf beslissen hoe de bon wordt besteedt. De bonnen zijn in te wisselen bij Hotel et Café de Paris en Spicebrush. 


Jules Verne

Jules Verne heeft een leuke actie! Bestel nu jouw digitale dinerbon en krijg 50% korting op jouw diner wanneer het restaurant haar deuren weer mag openen. Dat is een leuk vooruitzicht, toch? Je kan de dinerbon kopen via onderstaande link.


Mansion24

Goed nieuws! Mansion24 gaat haar terras uitbreiden en heeft een leuke actie: bestel nu alvast jouw café/terras-tegoed voor €50,-  en deze wordt omgezet naar €60,-! Een leuk vooruitzicht voor als we straks weer mogen genieten van een drankje buiten de deur, toch?

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, zittende mensen en binnen


Lockdown Coffee Actie

De Lockdown Coffee Actie is opgezet om horeca-ondernemers een steuntje in de rug te geven! Voor deze actie is er een speciale koffie ontwikkeld. Deze koffie is verkrijgbaar in koffiebonen of in nespresso-capsules. En het leuke is: voor elke gekochte zak bonen of doos capsules wordt er 5 euro gedoneerd aan jouw favoriete horecagelegenheid. Dat kunnen ze wel gebruiken in deze moeilijke tijden! Bestel de koffie via onderstaande link en steun de horeca.

Lock Down Coffee | Shop Lockdown Coffee


Bagels & Beans

Ook deze hotspot in het centrum van Apeldoorn kan wel wat steun gebruiken in deze moeilijke tijden. Koop daarom nu een koffiekaart voor €27,50 waarmee je straks kan genieten van 10 heerlijke kopjes koffie of thee!


Don Quichotte

Bij Don Quichotte kan je vanaf €25,- een cadeaubon bestellen die per post verstuurd wordt. Een leuke manier om deze onderneming te steunen én het geeft natuurlijk een erg leuk vooruitzicht!

Cadeaubon - Restaurant Donquichotte


Twenty2

Nog zo'n leuke actie: bestel nu jouw dinerbon bij restaurant Twenty2 en ontvang 10% korting. Hiermee steek je restaurant Twenty2 een hart onder de riem én kan je straks met korting genieten van een diner bij dit bijzondere restaurant! De dinerbon is te koop voor elk gewenst bedrag en wordt per post naar jou verstuurd.

Restaurant Apeldoorn Twenty2 -


De Babbel

Mis jij het lunchen, dineren of borrelen bij de Babbel al? Dat snappen wij. Gelukkig is de Babbel daarom met een leuke actie gekomen waardoor je straks extra kan genieten van jouw bezoek: koop een cadeaubon via onderstaande link en ontvang 20% korting! Kan je niet zolang wachten? Bestel dan het 'Ik-Mis-De-Babbel' pakket.

Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken


Brownies&Downies

Wil je jouw steentje bijdragen en Brownies&Downies steunen in deze tijd? Bestel dan alvast een cadeaubon door de vestiging een berichtje te sturen per mail of via Social Media. Hiermee help je hen enorm en heb jij een leuke lunch in het vooruitzicht! Je bestelt de cadeaubon via onderstaande gegevens en deze wordt bij jou thuis afgeleverd.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, de tekst 'EEN GEZELLIGE LUNCH IN HET VERSCHIET. Koop alvast een helpt ons hier ontzettend mee!'


Anne&Max

Nog zo'n tof initiatief! Koop nu jouw cadeaubon bij lunchroom Anne&Max en en steun hiermee de horeca én de zorg. Bij aankoop van een cadeaubon wordt er namelijk 10% aan een lokale zorginstelling geschonken waarmee het zorgpersoneel na deze drukke tijd kan genieten van een high-tea of lunch bij Anne&Max.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy