Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Internationaal Craft & Bierfestival Apeldoorn 

Zaterdag 5 en zondag 6 september 2020 | Zwitsal

Craft Beer 

Maak tijdens dit festival kennis met Craft Beer, ofwel bier, dat wordt gebrouwen door kleine brouwerijen die ambacht hoog in hun vaandel hebben. Dertig van dit soort brouwerijen zijn aanwezig tijdens deze eerste editie van het Bier & Crafts festival. Proef pure ingrediënten en unieke smaken tijdens deze ambachtelijke bierproeverij. Er zijn meer dan 80 verschillende bieren om te proeven! Bij binnenkomst koop je een proefglas waar je het hele festival gebruik van kan maken. 


Meer dan bier! 

Het Internationaal Bier & Crafts festival is meer dan alleen bier.  Een lokale destilleerderij is aanwezig met koffie. Ben jij meer een wijnliefhebber? Dan is dit evenement ook zeer geschikt voor jou.  Nieuw dit jaar is namelijk dat er naast bieren ook een wijnbar aanwezig is van Salentein waar 23 open wijnen te proeven zijn uit 5 landen.

Voor alle foodliefhebbers: buiten vind je grote smokers staan waarop vleesproducten worden bereid. Of ontdek samen met een professional het vak van ambacht: Van het bakken van een brood tot het samenstellen van je tapenadeplank. Ben jij meer van kant-en-klaar? Er zijn diverse foodtrucks aanwezig met o.a. ambachtelijke burgers en overheerlijke verse patatjes. 


Kidsproof 

Ook kinderen zijn van harte welkom op het festival.  De organisatie pakt uit met een aantal leuke activiteiten waaronder het brouwen van limonade en het maken van je eigen ambachtelijke keukenschort.  

Het evenement vindt zowel binnen als buiten plaats. 


Meer informatie

  • Datum : zaterdag 5 en zondag 6 september 2020
  • Tijden: 13.00 - 19.00 uur
  • Locatie: Zwitsal Apeldoorn, Vlijtseweg 118 
  • Toegang: gratis
  • Lees meer >>
  • Plan je route

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!