Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Creatieve workshop Speksteen

Zaterdag 18 september 2021 | Barb's Beeldentuin-Atelier

Creatief met steen! Maak je eigen unieke beeldje bij een workshop speksteen bewerken!

Maak je eigen unieke beeldje van speksteen

Zaterdag 18 september 2021 | Barb's Beeldentuin-Atelier

 

Op zaterdagmiddag 18 september wordt er een workshop speksteen bewerken gehouden met open inschrijving. Ervaring is hierbij niet nodig. Inspiratie en creativiteit ontstaat vanzelf tijdens de workshop. Naast verschillende voorbeelden die getoond worden, zal er ook informatie worden gegeven hoe je met het gereedschap en het afwerkingsmateriaal omgaat. De stukken speksteen zijn van een formaat waardoor je in een middag een beeldje kunt maken. Er wordt gewerkt aan tafels, het liefst buiten in de tuin. Laat het weer dit niet toe, dan wordt er binnen gewerkt.

De workshop is van 13:00 tot 16:30 en is inclusief gebruik van professioneel gereedschap en afwerkmaterialen. Natuurlijk is er ook tijd voor een kop koffie/thee met een koek. De kosten zijn €40,- p.p. Let op: Er is geen pinautomaat aanwezig. Aanmelden kan op barbsgallery.com.

 

Informatie

Beeldhoudster Barbara Pijnappel maakt al 34 jaar beelden, waarbij ze werkt met klei, was, brons en steen. Ze heeft al veel geëxposeerd in zowel binnen als buitenland. Ze heeft een kleine beeldentuin-atelier-galerie aan de rand van Apeldoorn-Noord, waar ze de laatste 16 jaar workshop speksteen bewerken en poetseren geeft. 

Meer informatie >>

 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!