Culturele Pleinmarkt

Vrijdag 21 t/m zondag 23 juni 2019 - In en rondom Theater Orpheus

Na het succes van de afgelopen editie,  wordt het Festival voor Apeldoornse Amateurkunst in 2019 weer weer georganiseerd. In en rondom het Theater Orpheus. En hoe! Van zaterdag 22 juni 2019 tonen de meest uiteenlopende kunstenaars je hun werk en talent en kun je genieten van optredens van verschillende Apeldoornse culturele groepen en instellingen. Gratis toegang.


Inmiddels is de Culturele Pleinmarkt een begrip geworden in Apeldoorn. Op de tonelen, in de foyers en buiten op het voorplein kun je op verschillende manieren kennis maken met het uitgebreide aanbod op gebied van kunst en cultuur in Apeldoorn. Niet voor niets komen er jaarlijks zo’n 15.000 mensen af op deze culturele manifestatie.

Waan je als bezoeker in Montmartre, al snuffelend tussen de kraampjes en geniet van muziek, zang en dans onder het genot van een hapje en een goed glas wijn. Bekijk hieronder waar het diverse aanbod zoal uit bestaat. Meer informatie >>


Kunst en cultuur

Het culturele aanbod is zo veelomvattend dat je wel langs móet komen om het zelf te ervaren. Verwacht jonge musici, getalenteerde singer-songwriters, zang, diepzinnige dichters en hartverwarmend theater. Leuk detail: bij de kramen van een aantal gezelschappen kun je informatie krijgen en zelfs ter plekke lid worden!

Bereid je voor op een kleurrijk en divers palet op het gebied van schilderen, tekenen, sieraden en keramiek maken. Het leuke is dat de kunstenaars veelal actief aan het werk zijn bij hun kraam, wat zorgt voor een bruisende en levendige markt.

Zodra er meer bekend is over het programma vind je dat hier.