Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Cultuur bij je Buur

Zaterdag 23 & zondag 24 april 2022

Na twee online edities gaat Cultuur bij je buur in 2022 weer live. Misschien niet helemaal voluit in alle huiskamers maar zeker in tuinen en andere open plekken. Eindelijk weer optredens bij je buur ‘om de hoek’ die voor iedereen gratis toegankelijk zijn!

Muziek – van singer/songwriter tot koor en van licht modern tot zwaar klassiek -, theater, gedichten, beeldende kunst en verhalen, als vanouds worden ze geboden door de vele artiesten die jaarlijks meedoen aan Cultuur bij je buur. Zet het alvast al vast in je agenda: zaterdagmiddag 23 en zondagmiddag 24 april 2022 snuif je kunst en cultuur in al zijn aromavariëteiten! 

In het weekend van 23 en 24 april vindt de 9e editie van Cultuur bij je buur plaats in Apeldoorn. Dit jaarlijkse evenement, waarbij talloze acts en artiesten gratis optreden in huiskamers, tuinen en wijkcentra, zal zich deze keer waarschijnlijk vooral afspelen in de buitenlucht om artiesten en publiek veilig te laten genieten van de optredens en voorstellingen. De werving van artiesten is onlangs van start gegaan en de eerste acts zijn al te vinden op de website van Cultuur bij je buur.

Aanmelden artiesten tot 1 april a.s. 

Artiesten kunnen zich op de website inschrijven tot 1 april. De belangrijkste voorwaarden zijn dat artiesten een link hebben met Apeldoorn, minstens een optreden van een half uur kunnen houden en laten zien of horen wat ze doen. Vanaf 1 februari kunnen de artiesten geboekt worden door inwoners van Apeldoorn om bij hen 3x een half uur te komen spelen. Samen maken ze verdere afspraken over het optreden en het werven van bezoekers. Aanmelden >>

Aanmelden als gastlocatie 

Heb je een plek in de stad of een van de dorpen van Apeldoorn waar je artiesten kunt ontvangen? Boek dan vanaf 1 februari 2022 (gratis) de artiest waar jouw voorkeur naar uit gaat. Bekijk hier een overicht van alle artiesten. Bijna alle plekken zijn geschikt, behalve reguliere podia. Dus huiskamers, voetbalvelden, tuinen en verzorgingshuizen zijn allemaal geschikt als locatie! Overal waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Goed om te weten: een artiest is te boeken zonder tussenkomst van de organisatie. Meer informatie >>


Terugblik 2019 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!