Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Cultuur bij je buur

Zaterdag 20 en zondag 21 april 2024

Muziek – van singer/songwriter tot koor en van licht modern tot zwaar klassiek -, theater, gedichten, beeldende kunst en verhalen, als vanouds worden ze geboden door de vele artiesten die jaarlijks meedoen aan Cultuur bij je buur. 

In het weekend van 20 en 21 april 2024 vindt al weer de tiende editie van Cultuur Bij Je Buur plaats in Apeldoorn. Een Apeldoorns cultureel spektakel. Negentig artiesten van diverse pluimage (bandjes, singer-songwriters, kunstenaars, dichters en acteurs) treden gratis op. Op ruim zestig verrassende locaties in heel Apeldoorn zijn er meer dan driehonderd optredens gedurende de zaterdag en de zondag. Tuinen, huiskamers, garages en veranda’s veranderen in podia. Publiek kan zonder aanmelden, gratis de diverse optredens bezoeken. 


Maak je eigen programma en route

Via de website van Cultuur bij je buur is het mogelijk van tevoren een route uit te stippelen. Aan de balie van GIGANT is een uitgeprinte versie van het hele programma verkrijgbaar. Of je nu alleen gaat of met vrienden, je bent overal welkom. Binnenkort meer inforamtie over het programma 2024. 


Toegankelijke locaties

In het programma is ook aangegeven welke locaties toegankelijk zijn voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien is er dit jaar speciaal (beperkt) aangepast vervoer beschikbaar voor mensen die echt slecht ter been zijn. Daarvoor moet je je wel even opgeven via de website. Je krijgt dan nader bericht en wordt opgehaald en weer thuisgebracht. Kom je liever niet alleen? Via de hashtag #CBJBmaatje kun je op social media aangeven dat je graag iemand vindt om samen met jou naar de optredens te gaan. Zoek je op deze hashtag dan zie je wie ook iemand zoekt. Wie weet wat voor leuke kennismakingen dit oplevert. De artiesten en de gastlocaties staan er klaar voor, de voorstelling begint! 

Foto: Trompettist Milan van Munster tijdens een eerdere editie van Cultuur bij je Buur. Fotograaf: Carien Admiraal


Sfeerimpressie

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!